Yandex Metrica

Bakan Koca'dan deprem bölgesi için kritik uyarı: Şebeke suyunu içmeyin

Bakan Koca'dan deprem bölgesi için kritik uyarı: Şebeke suyunu içmeyin

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesine kurulan sahra hastanesi konteynerinde açıklamalarda bulunarak, 'Bölgede bir duyuru yapılmadıkça şebeke suyu içmeyin' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:29

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla deprem bölgesinde teyakkuzda. Bakanlar afetin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde canhıraş bir mücadele ortaya koyuyor.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

ŞEBEKE SUYUNU KULLANMAYIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesine kurulan sahra hastanesi konteynerinde açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca'nın açıklamalarından bazı satırbaşları:

"Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde yeni depremler akabinde orta düzeyde hasar tespit edilmiştir. Vakit kaybetmeden hastalarımızı uygun hastanelerimize naklettik."

"İçme ve temizlik için kullanılan suları hastalığa yol açıp açmayacakları bakımından inceliyoruz. Bir süreliğine daha içme suyu olarak sadece tankerlerle getirilen suyu ve ambalajlı hijyenik suları kullanacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading