Yandex Metrica

Bakan Koca Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü

Bakan Koca Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Azerbaycan temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Şuşa Beyannemesi'nin hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını söyleyen Bakan Koca, "Türkiye-Azerbaycan Sağlık İş Forumu"nun öneminden söz etti.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. Bakan Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye-Azerbaycan Sağlık İş Forumu’nun açılışı akabinde Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ziyaret ettiğini belirtti.

Özbekistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aliyev, iki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda sürekli geliştiğini vurguladı ve Erdoğan' selamlarını iletti.

Bakan Koca Bakü'de Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A SELAM SÖYLEDİ

Şuşa Beyannamesi'nin Türkiye ve Azerbaycan halkları ve devletlerinin çıkarlarını yansıttığını belirten Aliyev, savaşta ve savaş sonrasında Azerbaycanlı gazilerin Türk doktorlar tarafından tedavi edilmesinden dolayı teşekkür etti. Koca, Azerbaycan ve Türkiye devlet başkanları arasındaki sarsılmaz birlik ve kardeşlik bağlarının diğer tüm kurumlar gibi sağlık bakanlıkları arasında da iş birliği için yol gösterici olduğunu ve bu konuda iki ülke bakanlıklarının yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi. Azerbaycan topraklarının işgalden kurtarılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Koca, şehitler için başsağlığı, yaralı askerler için şifa diledi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan - Özbekistan

Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye gidenler kaç para ceza ödeyecek? Hastaneye randevu almayıp gidenlere para cezası mı var? Randevusuz hastaneye... Haberi Görüntüle

'ŞUŞA BEYANNAMESİ'NİN HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ'

Şuşa Beyannamesi'nin önemine değinen Bakan Koca, bu belgede yansıtılan hedefler doğrultusunda sağlık alanında ilişkileri geliştirmek ve derinleştirmek için çalıştıklarını bildirdi ve "Türkiye-Azerbaycan Sağlık İş Forumu"nun öneminden bahsetti.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

AZERBAYCANLI MEVKİDAŞI İLE BİRARAYA GELDİ

Bakan Koca, Azerbaycan temasları kapsamında mevkidaşı Teymur Musayev'le bir araya geldi. Koca ve Musayev, sağlık sistemleri, acil sağlık hizmetleri, sağlık bilgi sistemleri, sağlık eğitimi gibi alanlarda iş birliğini güçlendirme konusunda mutabık kaldı.


Loading