Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenler ülkeyi sürekli başka konularla meşgul etti

Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenler ülkeyi sürekli başka konularla meşgul etti

Bayburtlular ve Gümüşhaneliler Buluşması'nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin güçlenmesini istemeyenlerin, ülkeyi sürekli başka konularla meşgul ettiğini, uğraştırdığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bayburtlu, Gümüşhaneli ve Trabzonluların, vatanın güvenliği söz konusu olduğu durumlarda hemen kafasını kaldırıp "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır." diyerek kendisini ortaya attığına dikkati çekerek "Bu böyledir. Biz çok bedeller ödedik. Bizim yıllarca gençlerimizi çaldılar, zamanımızı ve paralarımızı çaldılar. Bizi kendi ülkemizin geleceği için maalesef meşgul etmediler." ifadelerini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu, muhalefeti şu sözlerle eleştirdi:

"Bugün Avrupalı liderler, Avrupa'daki, Amerika'daki ülkeler dergi kapakları basıyorlar, sayın Cumhurbaşkanımızı farklı göstermeye çalışıyorlar ve karşımızdaki maalesef bu Türkiye'yi karıştırmaya hevesli olan ittifakı desteklemek için yön veriyorlar. Bunlar Türkiye'yi çok sevdikleri için mi bunu yapıyorlar; Asla. Onlar hiçbir zaman Türkiye'nin gelişmesini, büyümesini, güçlenmesini istemezler ki. Orta Doğu'da kullanacakları, her zaman dediklerini dedirtecekleri bir ülke olmasını isterler ama Türkiye 21 yıldır kafasını kaldırdı ve önüne bakarak gidiyor."

Son dakika... Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

Sudan Cumhurbaşkanının oğlu öldü mü? Elburhan Rahman kimdir? 8 Mart... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN UĞRAŞTILAR

Türkiye'de 21 yılda FETÖ'nün darbe girişimi ve Gezi olayları gibi çok olaylar yaşandığına işaret eden Karaismailoğlu, "Ne için yaptılar bunu; Türkiye'nin önünü engellemek, Türkiye'nin önünü kesmek için. Buna en başta karşı çıkanlar Gümüşhaneliler, Bayburtlular, Trabzonlular olmuştur. Bundan sonra da olacaktır, hiç merak etmeyin." diye konuştu.

Survivor'da dördüncü eleme adayı kim oldu? Ogeday'ın gözyaşları geceye damga... Haberi Görüntüle

YENİ HAVALİMANI YIL SONUNDA AÇILACAK

Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin 20 yıl önceki ihracatının 25 milyar dolar olduğunu dile getirerek, "Bugün 254 milyar dolar. Biz geçen ay, sadece bir ayda 25 milyar dolarlık ihracat rakamına ulaştık." ifadelerini kullandı.

Zigana Tüneli'nin hafta içi ulaşıma açıldığını hatırlatan Karaismailoğlu, Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı yıl sonunda açacaklarını, bu tür yatırımların şehirlerin büyümesi ve yaşam kalitesinin artması anlamına geldiğini aktardı.

2024 Konya Meram iftar çadırı kuruldu mu? 2024 Konya Meram... Haberi Görüntüle

GÜVEN VE HUZUR ORTAMININ DEVAMI İÇİN DESTEK İSTİYORUM

Güven ve huzur ortamında projelerin konuşulduğuna dikkati çeken Karaismailoğlu, "İnşallah güven ve huzur ortamının devam etmesi için sizlerden destek istiyorum. O desteği bizlere verdiğinizde inanın sizden alacağımız güçle, çok büyük işler yapacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu, Kızlar Manastırı'nda düzenlenen "Kadınlar Şehri Konuşuyor" programında da hayata geçirilen projeleri anlatarak, katılımcılardan 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde destek istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading