Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu sel bölgesinde! 'Bakanlıklar teyakkuz halinde vatandaşlarımızın kulağı bizde olsun'

Bakan Karaismailoğlu sel bölgesinde! 'Bakanlıklar teyakkuz halinde vatandaşlarımızın kulağı bizde olsun'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop'un Ayancık ilçesinde incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, sele dayanıklı olarak inşa edilen İkisu Köprüsü önünde açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop'un Ayancık ilçesindeki sel bölgesinde incelemelerde bulundu. Sele dayanıklı olarak inşa edilen İkisu Köprüsü önünde açıklama yapan Karaismailoğlu, bütün bakanlıkların teyakkuz halinde olduğunu belirtti. 

Türkiye'nin şakası yok: PKK'yı Irak'ta bitirecek büyük operasyon başlıyor! Türkiye... Haberi Görüntüle

'DAYANIKLI KÖPRÜLER MÜCADELEMİZİ KOLAYLAŞTIRDI'

Bölgenin önemli miktarda yağış aldığını belirten Karaismailoğlu, dayanıklı köprüler inşa edildiği için mücadelenin daha kolay olduğunu belirterek şu şekilde konuştu: 

Geçen yıl ağustos ayında yaşadığımız felaketten dersler çıkardığımız için bugünkü yağışlardan fazla etkilenmedi bölgemiz. Geçen yıl ağustosta yaşanan felaketten sonra tüm planlamalarımızı yapmıştık. Önemli çalışmalar yaptık bu arada. Köprülerimizin hemen hemen tamamına yakınını yeniledik. Onlarda herhangi bir sorun yok. Hiçbir tereddüte mahal bırakmayacak şekilde dayanıklı köprüler inşa etmiştik. Onlar bugünkü mücadelemizi çok kolaylaştırdı.

AMASYA seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Amasya'da hangi parti... Haberi Görüntüle

'BÜTÜN BAKANLIKLAR TEYAKKUZ HALİNDE'

Meteoroloji'den gelen uyarılar sonrası tedbirleri genişlettiklerini belirten Karaismailoğlu, yağışların bugün şiddetini azalttığını belirterek şu ifadeler yer verdi: 

Sinop Ayancık, Kastamonu, Bartın ve Karabük yoğun yağışlar aldı. Bugün itibarıyla yağmurlar şiddetini azaltmış vaziyette. Arkamızdaki dere yatağının su seviyesi de azalmış vaziyette. Bütün bakanlıklar teyakkuz halinde, binlerce iş makinesiyle vatandaşlarımızın yanındayız. Son yağmurlarla bu bölgeler de etkilenmedi. Bundan sonra da etkilenmemesi için bütün tedbirleri aldık.

Seçime 11 büyükşehirle giren CHP'de panik yaşanıyor: İki il için... Haberi Görüntüle

'VATANDAŞLARIMIZIN KULAKLARI BİZDE OLSUN'

Geçtiğimiz yıl 11 Ağustos'ta yaşanan felaketi hatırlatan Karaismailoğlu, köprüler inşa ettiklerini bunlar sayesinde bölgelerin yaşanan son yağışlardan hiç etkilenmediğini belirterek şu sözleri kaydetti: 

Elbette eksiklerimiz var, bunları gidermek zaman alıyor. Bu uyarıları vatandaşlarımızın dikkate alması ve ona göre tedbirler almaları, son yağışlardan etkilenmemeleri önemli bir etken oldu. Yine vatandaşlarımız uyarıları dikkate alsınlar, kulakları bizde olsun. Köy yolları, grup yolları hepsi planlandı. Bütün kamu kuruluşlarımız arazideler. İnşallah bu süreci de atlatıp olası bir afet durumunda yine etkilenmemek üzere çalışmalarımıza odaklandık, onlara devam ediyoruz.

Karaismailoğlu, Ayancık'tan sonra selden etkilenen Türkeli ilçesine geçeceklerini, ardından da Kastamonu'ya giderek çalışmaları yerinde inceleyeceklerini kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading