Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu'ndan kirli siyaset içerisinde olanlara: Çamur at, izi kalsın' bildikleri tek siyaset

Bakan Karaismailoğlu'ndan kirli siyaset içerisinde olanlara: Çamur at, izi kalsın' bildikleri tek siyaset

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, muhalefet partilerinin son dönemdeki faaliyetlerine ilişkin "Kirli siyaset yapıyor, yalan ve iftiralarla beslenen çirkin bir politika izliyorlar. Proje yok, eser yok, hizmet yok. 'Çamur at, izi kalsın' bildikleri tek siyaset. Milletimiz, 'Suyu getirenle, testiyi kıranı' gayet iyi biliyor' ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:15

Bakan Karaismailoğlu, yarın açılışı yapılacak Rize-Artvin Havalimanı’nda, Engelliler Haftası dolayısıyla engellilerle bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, havalimanını engellilere gezdirdi. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, Rize-Artvin Havalimanına dair şunları söyledi:

"Mega projeleri, altyapı ve üstyapı yatırımlarını hayata geçirdik. Hükümetlerimiz döneminde hava yolu sektörüne gerçekleştirdiğimiz yatırım 147 milyar lirayı aştı. Türkiye’yi baştan başa, çağın ihtiyaçlarına cevap veren yeni havalimanlarıyla donattık. Mevcut havalimanlarımızı da tepeden tırnağa yeniledik. 2003 yılında 26 olan aktif havalimanı sayımızı, 25 Mart’ta açtığımız yeni Tokat Havalimanı ile 57’ye yükselttik. Rize-Artvin Havalimanımız ile bu sayıyı 58’e yükseltiyoruz. 3 milyon metrekare alanda inşa etiğimiz Rize- Artvin Havalimanımız, Ordu- Giresun Havalimanı, ardından Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ikinci havalimanı. 

Reklam için kesenin ağzını açtı! Muharrem İnce bile şaşırarak sordu:... Haberi Görüntüle

"MÜHENDİSLİK KABİLİYETLERİMİZİN DÜNYA ÇAPINDA OLDUĞUNUN SOMUT ÖRNEĞİ"

Bu eserimiz, Türkiye adına ekonomik bir değer olmanın ötesinde; mühendislik kabiliyetlerimizin dünya çapında olduğunun somut bir örneğidir. Havalimanımızın tüm imalatlarını başarıyla tamamladık. 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pisti ile bölgenin hava yolu ulaşımı ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak bir yapı inşa etmenin memnuniyetini taşıyoruz. Eşsiz mimarisi ve ileri mühendislik teknolojileriyle hayata geçirdiğimiz havalimanımız; yılda 3 milyon yolcu kapasitesinde 32 bin metrekare terminal binası ve diğer destek binaları ile birlikte toplam 47 bin metrekare kapalı alanı bulunan muazzam bir yapıdan bahsediyoruz. Bölgenin kültürel ögelerinden izler taşıyan havalimanında yöresel mimarinin yansıtıldığı terminal binası ile 36 metre yüksekliğinde, çay bardağı formundan esinlenilen kule inşa ettik. Gövdesi aydınlatılan kulemiz bölgenin siluetine ayrı bir canlılık katacak."

Bakan Yerlikaya duyurdu: Alevler çetesi çökertildi! Elebaşı dahil 13 şüpheli... Haberi Görüntüle

"NEREDE BU DEVLET DİYE FERYAT EDİLEN GÜNLER ÇOK GERİDE KALDI"

Konuşmasında muhalefet partilerinin hiçbir icraatı olmadığına da değinen Bakan Karaismailoğlu şu ifadelerde bulundu:

"20 yılda hayata geçirdikleri yatırımlarla Türkiye'yi 100 yıl ileri taşıdıklarını ifade eden Bakan Karaismailoğlu, "Bunun özgüveni ve milletimizin teveccühünün yanımızda olmasının verdiği güçle çalışmalarımıza azimle devam ediyoruz. Hamdolsun, bizi iktidara taşıyan da 20 yıldır sahiplenerek orada tutan da milletimizdir. Biz bu sevgiyi vatanın her köşesine götürdüğümüz hizmetlerimizle sağladık. ‘Nerede bu devlet' diye feryat edilen günler çok geride kaldı. Bundan sonra da bu birliğimizi bozamazlar. Kirli siyaset yapıyor, yalan ve iftiralarla beslenen çirkin bir politika izliyorlar. Proje yok, eser yok, hizmet yok: ‘Çamur at, izi kalsın’ bildikleri tek siyaset. Milletimiz, ‘Suyu getirenle, testiyi kıranı’ gayet iyi biliyor. İşte bu; 20 yılda verdiği her sözü tutmuş, milleti için aşkla çalışan, hizmet, refah, kalkınma, adalet deyince güven duyulan bir iktidarın başarısıdır. Millet hizmet bekler, boş laf değil. Milletimizin hizmetine sunduğumuz, halkımızın hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini artıran hizmetlerimiz ile milletimizin bize olan güvenini perçinledik" ifadelerini kullandı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading