Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Sabiha Gökçen hatırlatması: Tuz gölünde balık olmak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı için söylediği sözlere ilişkin imalı göndermede bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:33

Sabiha Gökçen Havalimanı için söylediği, 'Uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu Tuz Gölü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer' sözleri hatırlatan Adil Karaismailoğlu, 'Tuz gölünde balık olmak' notuyla paylaştığı video dikkat çekti.

Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve otoyollar bedava mı? 16-19 Haziran 2024 Bayramda otobüs, metrobüs, metro, Marmaray toplu taşıma ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi 2024? Bayram köprüler ve... Haberi Görüntüle

2001 YILINDA SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ HATIRLATTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2001 yılında Sabiha Gökçen Havalimanı için söylediği, 'Uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu Tuz Gölü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer' sözlerini hatırlatan bir video paylaşarak 'Tuz gölünde balık olmak' notunu paylaştı.

Karaismailoğlu paylaşımda, 8 Temmuz 2022 tarihi ile 17 Temmuz 2022 tarihine kadar Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapan uçak sayısı ve yolcu sayılarının bilgisine de yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading