Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu depremin vurduğu Hatay'da: El birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz

Bakan Karaismailoğlu depremin vurduğu Hatay'da: El birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Karaisamiloğlu burada depremzedelerle yaptığı sohbetinde "Bizim bundan sonraki görevimiz, derdimiz sizin normal bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak. Sizi eskisinden daha iyi şartlara getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. , Türkiye Cumhuriyeti'nin her şeyin üstesinden gelir. İnşallah el birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz. " dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:31

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde kriz merkezindeki basın toplantısının ardından Balarmudu Mahallesi'nde vatandaşlarla görüşerek onların sorunlarını dinledi. Bakan Karaismailoğlu, depremzede vatandaşlara  geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

DMM, bakan Şimşek'le ilgili o iddiayı yalanladı: 'Yapılan paylaşımlar dezenformasyondur' Haberi Görüntüle

"HER ŞEY ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK"

Depremin üzerinden 24 gün geçtiğini ifade eden Bakan  Karaismailoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; 

"İnşallah daha güzel günler olacak. Zamanla her şey eskisinden daha iyi olacak. Buna emin olun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere 'gidin Hataylılarla konuşun, ne istiyorlarsa yerine getirin' dedi. İnşallah bizler de dostlarımızla arkadaşlarımızla hep sizlerle beraber olacağız. Bu süreci beraber atlatacağız. Deprem olmayan illerdeki bütün vatandaşlarımızın gönlü sizlerle beraber. İnşallah kısa sürede bu işlerin üstesinden geleceğiz. Bir tek kayıplarımızı geri getiremeyiz. Diğer bütün her şey eskisinden daha iyi olacak. Ona emin olun. Kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun. Sizlere de Allah sabırlar versin. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bizim bundan sonraki görevimiz, derdimiz sizin normal bütün ihtiyaçlarınızı karşılamak. Sizi eskisinden daha iyi şartlara getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İnşallah el birliğiyle bu işlerin üstesinden geleceğiz."

Murat Kurum Avcılar mitinginde konuştu: 'Metrolar bozuldu, otobüsler yandı yandı... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA İLE TOPLANTI YAPTI 

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, ardından Hatay'daki sahra hastanesine giderek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile basına kapalı bir toplantı yaptı. 

Daha sonra Samandağ ilçesine hareket eden Bakan Karaismailoğlu, burada çadır kentteki depremzedeleri ziyaret etti, ardından Kültür Merkezi'nde muhtarlarla basına kapalı düzenlenen istişare toplantısına katılım sağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading