Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu, Ankara uçuşunda Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nı kullandı

Bakan Karaismailoğlu, Ankara uçuşunda Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nı kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'ya gitmek için Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nı kullandı. Karaismailoğlu, "Vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe biz de gururlanıyoruz. Bizim yaptığımız işleri milletimiz kullandığında onların duyacağı memnuniyet bizim en büyük sevincimiz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:55

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'yla Fevzi Çakmak-Hastane metro istasyonu ile Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonu arasında yolculuk yaptı.

The Guardian, İstanbul seçimini analiz etti: İmamoğlu'nu göreve getiren umut... Haberi Görüntüle

YOLCULARLA SOHBET ETTİ

Metroda yolcularla sohbet eden Karaismailoğlu'na vatandaşlar, metronun havalimanı ulaşımı için kendilerine çok büyük kolaylık sağladığını söyleyerek, teşekkür etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunda basın mensuplarına açıklama yapan Karaismailoğlu, Ankara seyahati için bugün havalimanına metro ile gelmeyi tercih ettiklerini dile getirdi.

PKK'ya Pençe-Kilit darbesi! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

"VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİNİ GÖRDÜKÇE BİZ DE GURURLANIYORUZ"

Karaismailoğlu, yolculuk süresince vatandaşlardan aldıkları geri dönüşlerden çok mutlu olduklarını ve gururlandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın memnuniyetini gördükçe biz de gururlanıyoruz. Bizim yaptığımız işleri milletimiz kullandığında onların duyacağı memnuniyet bizim en büyük sevincimiz. O, bütün yorgunluklarımızı bize unutturuyor. İstanbul gibi metropollerde bu tür raylı sistem, toplu taşıma hayatın bir parçası olmak zorunda. Buradaki hayatın kolaylaştırılmasının, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmenin başka bir yolu yok. O yüzden hem lastik tekerlekli araçlardaki işletme standartlarının artırılması hem de raylı sistemlerde, metroların da oldukça yaygınlaştırması ve kaliteli hizmet verilmesi gerekiyor. Şu an İstanbul'da devam eden yaklaşık 200 kilometrelik metro hattının da bir an önce bitirilip İstanbulluların hayatına kazandırılması gerekiyor."

Belgeli açıklama! Altınok'tan 600 daire iftirasına cevap: Yavaş'ın zerre onuru... Haberi Görüntüle

7 HATTA YOĞUN ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bakanlık olarak kendilerinin de İstanbul'da yedi hatta yoğun bir çalışma yaptıklarını, efor sarf ettiklerini kaydeden Karaismailoğlu, "Onlardan bir tanesini geçen hafta bitirmiştik. Pendik Sabiha Gökçen metro hattı. Artık Kadıköy'den binen bir vatandaşımız 50 dakikada Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabiliyor. Bu, bize bir gurur veriyor. Bundan sonra devam eden 6 tane metro hattımızı da peyderpey İstanbulluların hizmetine sunacağız. Daha önce açıkladığımız gibi bu yıl içerisinde İstanbul Havalimanı'nın Kağıthane bağlantısını bitireceğiz ve aynı zamanda yine bu yıl içerisinde Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin içinden de geçen Başakşehir Metrokent- Kayaşehir metro hattımızı da bitirerek İstanbulluların hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı.

31 Mart Antalya'da otobüsler bedava mı? Seçim günü otobüs, metro... Haberi Görüntüle

PENDİK İLE MARMARAY ARASINDAKİ 4 KİLOMETRELİK HATTIN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİ GEREKİYOR

Sabiha Gökçen metro hattının Marmaray'la olan Pendik bağlantısının tamamlanmasının yolcular için çok önemli olduğuna işaret eden Bakan Karaismailoğlu, böylelikle çok daha konforlu bir ulaşım sunulacağının altını çizdi.

Karaismailoğlu, şunları söyledi:

"Pendik'le Marmaray arasındaki 4 kilometrelik hattın, daha önce başlanmış olan hattın, bir an önce bitirilmesi gerekiyor. O da İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda. Onlar da üstlerine vazife olan bu işi maalesef çok geciktirdiler. Bir an önce bitirip İstanbulluların hayatına kazandırılması gerekiyor. Çünkü bu Marmaray bağlantısı Pendik'ten sağlanmadığı zaman vatandaşlarımız Ayrılıkçeşme'ye, Kadıköy'e kadar gidip Marmaray bağlantısını oradan sağlamak zorunda kalıyorlar."

2024 MANİSA-SELENDİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Selendi2de hangi... Haberi Görüntüle

"KENDİ YAPTIKLARI EMEKLERİNİ ANLATMALARINI BEKLİYORUZ"

Biten ve devam eden çalışmalarda çok kişinin emeği olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Karaismailoğlu, "O yüzden başkalarının emekleri üzerinden değil de kendi yaptıkları emeklerini anlatmalarını bekliyoruz." dedi.

Türkiye'nin her yerinde önemli çalışmalar yapıp, önemli projeleri hayata geçirdiklerine dikkati çeken Karaismailoğlu, yarın Çanakkale'de 'Assos' ve 'Troya' tünellerinin açılışlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştireceklerini anımsattı.

Genel merkez panikledi: Anket sonuçları CHP'yi şaşırttı! CHP güvendiği iki... Haberi Görüntüle

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Karaismailoğlu, Türkiye'nin her köşesinde yatırımlara ve çalışmalara devam edeceklerini dile getirerek, Anadolu'nun her köşesinde vatandaşın ihtiyacı olan bütün projeleri bir bir bitirip milletin hizmetine sunacaklarını aktardı.

Bakan Karaismailoğlu açıklamasının ardından Ankara'ya gitti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading