Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Karaismailoğlu Afyonkarahisar'da konuştu: Ülkenin her yerinde demir yolu yapıyoruz

Bakan Karaismailoğlu Afyonkarahisar'da konuştu: Ülkenin her yerinde demir yolu yapıyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Afyonkarahisar'a ziyaret düzenledi. Burada bir takım temaslarda bulunan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, 'Türkiye'nin dört bir tarafında şu anda 4 bin 200 kilometre uzunluğunda demir yolu inşaatı devam ediyor. Bir taraftan 13 bin 700 kilometrelik demir yolu ağında da işletme yapıyoruz. Üretimdeki lojistik maliyetlerimizi düşürmesi açısından demir yolu yatırımları çok önemli' sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Afyonkarahisar'a ziyaret düzenledi. Kentteki temaslar kapsamında Afyonkarahisar Valiliğine giden Karaismailoğlu, burada şeref defterini imzaladı ve Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ile görüştü. 

Daha sonra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret eden Karaismailoğlu, diğer şehirlerde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da güzel işlerin yapıldığına dikkat çekti. 

Doğu Ekspresinde bir ilk yaşadı! Sporcu Süleyman Atlı trenin üzerinden... Haberi Görüntüle

100 YILDA YAPILACAK İŞLERİ 20 YILA SIĞDIRDIK 

Türkiye'de 20 yıldır açılış ile temel atma törenlerini devam ettiğine vurgu yapan Karaismailoğlu şu sözlere yer verdi: 

Ülkemizin dört bir tarafında bir hareketlilik var. Gelişen, büyüyen dünyanın en güçlü ülkelerinden Türkiye'nin altyapısını tamamlıyoruz. 100 yılda yapılacak işleri son 20 yıla sığdırmış bir Türkiye var. Güçlü ulaştırma altyapısı sayesinde Türkiye gelişiyor, büyüyor. 

Emine Erdoğan: Türk insanını diğer milletlerden ayıran birlik ve dayanışma... Haberi Görüntüle

YAPTIĞIMIZ YOLLAR SAYESİNDE BÖLGEMİZ GELİŞİYOR 

Diğer yandan Türkiye'de 29 bini bölünmüş olmak üzere 70 bin kilometre karayolu ile hizmet verildiğini anımsatan Karaismailoğlu şu sözleri kaydetti: 

Bu kadar kaliteli ve güvenli yollar sayesinde sanayideki, turizmdeki artışların ihtiyacını karşılıyoruz, karşılamaya da devam edeceğiz. Afyonkarahisar da en önemli illerimizden bir tanesi. Tüm yolların birleştiği bir kavşak noktası. Afyonkarahisar'da da önemli yatırımlarımız var. Afyonkarahisar-Şuhut kara yolunu da bugün hizmete açacağız inşallah. Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde projemizi bitirip milletimize sunmanın gururunu yaşayacağız. Afyonkarahisar-Şuhut arası 22 kilometre. 27 dakika süren yolu 15 dakika daha kısaltarak 12 dakikaya indireceğiz. Sonucunda konforlu, güvenli ve bölümüş yolu hizmete açacağız. Sonucunda yaptığımız bu yollar sayesinde bölgemiz gelişiyor. Yatırımcı daha hızlı geliyor. Sonucunda istihdam, üretim ve ihracat artıyor.

2024 MUĞLA-YATAĞAN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Yatağan'da hangi... Haberi Görüntüle

AFYON'UN DOĞU-BATI EKSENİNDEKİ BAĞLANTILARINI TAMAMLIYORUZ 

Türkiye'nin en büyük altyapı projelerinden olan Ankara-İzmir yüksek hızlı tren hattı için yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaismailoğlu ihale süreçlerinin tamamlandığına dikkat çekerek şu sözleri kaydetti: 

Ankara'dan İzmir'e kadar tam 600 kilometrelik bir güzergahta hakikaten devletimiz, bu kadar büyük bütçeleri harcayarak Afyonkarahisar'ın hem İzmir'e hem de Ankara'ya bağlantısını sağlayacak. Bu konforu bölgedeki vatandaşlarımıza yaşatacak. Biz hızlı trenle sadece yolcu taşımıyoruz. Bunun yanında yük de taşıyoruz. Bölgemizin lojistik anlamda da gelişmesine oldukça fayda getirecek. Gelişen, büyüyen Afyonkarahisar'ın turizmde, tarımda ve sanayideki gelişmelerinin önünü daha da açacak. Çok önemli ve büyük bir yatırım. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde Ankara-İzmir hızlı trenini bağladığımızda demir yolunda Afyonkarahisar'ın doğu-batı eksenindeki bağlantılarını da tamamlamış olacağız.

Son dakika: Muğla'da ürküten deprem! AFAD detayları açıkladı Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA DEMİR YOLU İNŞAATI DEVAM EDİYOR 

Son 20 yıldır Türkiye'nin karayolu altyapısına ciddi yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken Karaismailoğlu bunun demiryolu ağırlıklı olarak seyrettiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kaydetti: 

Türkiye'nin dört bir tarafında şu anda 4 bin 200 kilometre uzunluğunda demir yolu inşaatı devam ediyor. Bir taraftan 13 bin 700 kilometrelik demir yolu ağında da işletme yapıyoruz. Üretimdeki lojistik maliyetlerimizi düşürmesi açısından demir yolu yatırımları çok önemli. Bunun yanında emisyonun azaltılması noktasında da demir yolu, fayda sağlayacak altyapı sektörlerimizden bir tanesi.

Bu görüntüler vahşet! CHP’li belediyede skandal: Bakımı yapılmayan hayvanlar katledildi... Haberi Görüntüle

İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET

Diğer yandan Karaismailoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'İşimiz hizmet, gücümüz millet' diyerek "Afyonkarahisar'ın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, milletimizin refahını artırmak için çalışmaya devam ediyoruz!" ifadelerini kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading