Yandex Metrica

Bakan Karaismailoğlu Adıyaman'da: Konteyner kentimizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız

Bakan Karaismailoğlu Adıyaman'da: Konteyner kentimizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adıyaman'da konteyner kentteki çalışmaları takip etti. Bakan Karaismailoğlu, konteyner kentin kısa sürede tamamlanarak afetzedelerin hizmetine sunulacağını aktardı.

Gündem

23.01.2024, 20:27

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanan büyük yıkımın ardından yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremin ilk anından itibaren devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla afet bölgesinde canhıraş bir mücadel ortaya koydu. Binlerce bina yıkılırken 35 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile ortak basın toplantısında konuştu Haberi Görüntüle

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU KONTEYNER KENT ALANINI İNCELEDİ

Bir yanda arama çalışmaları sürerken diğer yanda enkaz kaldırma çalışmaları ve konteyner kent kurulumları da devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, depremin ilk gününden itibaren afetten etkilenen Adıyaman'da çalışmaları takip ediyor. 

Son dakika... DEM'li iki büyükşehir belediye hakkında inceleme: Mülkiye Müfettişleri görevlendirildi Son dakika... DEM'li iki büyükşehir belediye hakkında inceleme: Mülkiye Müfettişleri... Haberi Görüntüle

KONTEYNER KENTİ TAMAMLAYIP VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Karaismailoğlu bugün kentteki konteyner kent alanındaki çalışmaları takip etti. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Karaismailoğlu, ''Adıyaman’daki konteyner kentimizde çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Konteyner kentimizi en kısa sürede tamamlayıp afetzede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.'' dedi. 

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

'BİRLİKTEYİZ, GÜÇLÜYÜZ'

Bakan Karaismailoğlu Adıyaman'da incelemelerde bulunmadan önce vatandaşlarla biraraya geldi. O anları sosyal medya hesabından duyuran Karaismailoğlu, ''Adıyaman’da vatandaşlarımızla bir aradayız. Birlikteyiz, güçlüyüz, dayanışmamızla yeniden ayağa kalkacağız.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading