Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Dönmez gözyaşlarını tutamadı: 3 hafta önce helalleşmiştik

Bakan Dönmez gözyaşlarını tutamadı: 3 hafta önce helalleşmiştik

Bartın'da meydana gelen maden faciasına ilişkin konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "En büyük üzüntümüz, 40 kardeşimizin rahmeti rahmana kavuşmasıdır" dedi. Bakan Dönmez, konuşmayı yaptığı esnada gözyaşlarını tutamadı.

Gündem

04.02.2024, 01:35

Bartın'ın Amasra ilçesindeki bir maden ocağında dün akşam saatlerinde grizu patlaması meydana geldi. Bakan Soylu ve Dönmez patlamayla ilgili son bilgileri verdi. Can kaybı 41'e yükseldi. Yaralı 11 işçiden 5'inin durumu ise ağır.

15 Mart İzmir'de yangın nerede çıktı? İzmir Kemalpaşa yangın neden... Haberi Görüntüle

CAN KAYBI 40'A YÜKSELDİ

İçişleri Bakanı Soylu, Amasra'daki maden ocağında meydana gelen patlamada 40 işçinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Bakan Soylu, yaptığı açıklamada ''11 yaralımız hastanelerde. 6'sı Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde, 3'ü Bartın Devlet Hastanesinde, 2'si özel hastanede. Bir yaralımız taburcu edildi. 110 madencimizden 58'i kurtarıldı. Bir madencimizle ilgili belirsizliğimiz var, şu anda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.'' ifadelerini kullandı.

Beyoğlu Belediyesi hangi partide? Beyoğlu Belediye başkanı kimdir? Beyoğlu Belediye... Haberi Görüntüle

''EN BÜYÜK ÜZÜNTÜMÜZ 40 KARDEŞİMİZİN RAHMETİNE KAVUŞMASIDIR''

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bir isim dışında belirsizliğini koruyan başka bir şahsımız yok. En büyük üzüntümüz, 40 kardeşimizin rahmeti rahmana kavuşmasıdır." şeklinde konuştu.

PKK Türk SİHA'larını vurdu mu? İran'dan kamikaze dron aldılar Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI: 3 HAFTA ÖNCE HELALLEŞTİK

Bakan Dönmez, konuşma yaptığı esnada duygusal anlar yaşadı. Bakan Dönmez o sırada, "Bizim için bir üzüntülü taraf da daha 3 hafta önce burada biz TÜRK-İŞ Başkanı ile birlikteydik bu kardeşlerimiz ile. Hellalleştik ama arkasını getiremedik. İnşallah böyle acıları Rabbim bize yaşatmaz." ifadelerini kullandı.

Hayal Garip'in eski sevgilisi kim? Çocuklar Duymasın Duygu'nun sevgilisi kim? Haberi Görüntüle

BAKAN DÖNMEZ CENAZE NAMAZINA KATILDI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, patlamada yaşamını yitiren 23 yaşındaki Pınaroğlu için Bartın'ın Muratbey köyünde cenaze namazı kılındı.

Namaza, Pınaroğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Dönmez ve TÜRK İŞ Başkanı Ergün Atalay da katıldı.

Berkay Pınaroğlu için Fatiha okuyan Dönmez, tabutun taşınmasına da omuz verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading