Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Çavuşoğlu: Polonya ile güvenli turizm iş birliğimiz devam edecek

Bakan Çavuşoğlu: Polonya ile güvenli turizm iş birliğimiz devam edecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ile ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu, Polonya ile güvenli turizm iş birliğinin devam edeceğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 18:04

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyarette bulunmak için seyahat ettiği Polonya’nın başkenti Varşova’da, Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ile görüştü.

İki bakanın birebir görüşmenin ardından, Türkiye-Polonya Diplomasi Akademileri arasındaki işbirliğine ilişkin mutabakat muhtırasını imzaladı.

Dune: Çöl Gezegeni bölüm iki kaç saat sürüyor? DUNE 2... Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU POLONYA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Polonya Dışişleri Bakanı Zbigniew Rau ile beraber gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, “NATO’da Türkiye’yi destekleyen ve dengeleyici rolü için Polonya’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SARAYDÜZÜ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Saraydüzü Belediye... Haberi Görüntüle

“GÜVENLİ TURİZM KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Polonya ile ikili ticaret hacminin geçtiğimiz yıl 6.5 milyar dolar olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şu an itibarıyla 8.5 milyar doları aşacağız gibi görünüyor. Ticaret hedefimiz olan 10 milyar dolara çok yaklaştık, yeni hedefler belirlememiz gerekiyor. Polonya ile tıpkı Fransa, Ukrayna, Almanya ile olduğu gibi güvenli turizm konusunda iş birliğimiz devam edecek. Önümüzdeki süreçte 1.5 milyon Polonyalı turistin ülkemize geleceğine inanıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Devlet hem anadır hem babadır' Haberi Görüntüle

KİMLİK İLE GİRİŞ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Polonya vatandaşlarının da Ukrayna vatandaşları gibi elektronik vize yerine kimlikle gelebilmesi için çalışmalarımız sürüyor.

Hatay'da katliam gibi kaza: Aynı aileden 6 kişi feci şekilde... Haberi Görüntüle

“HAKLARIMIZI VE KIBRIS TÜRKLERİNİN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNURUZ”

Haklarımızı ve Kıbrıs Türklerinin haklarını sonuna kadar savunuruz. Bu haklara halel getirecek bir adım olduğu zaman da gereğini yaparız.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading