Yandex Metrica

Bakan Çavuşoğlu'ndan tahıl sevkiyatına ilişkin son dakika açıklaması

Bakan Çavuşoğlu'ndan tahıl sevkiyatına ilişkin son dakika açıklaması

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tahıl sevkiyatına ilişkin yaptığı açıklamada ''Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden güvenli sevkiyatı kapsamında ilk gemi Ukrayna’dan yola çıktı. Sürecin kesintisiz ve sorunsuz devam etmesini diliyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Mutabakatın, ateşkes ve kalıcı barışa vesile olmasını temenni ediyoruz.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:11

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tahıl sevkiyatı anlaşması kapsamında ilk geminin Odessa Limanı'ndan hareket ettiğini ve yarın İstanbul'da olacağını bildirdi.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

''ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Konuyla ilgili açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden güvenli sevkiyatı kapsamında ilk gemi Ukrayna’dan yola çıktı. Sürecin kesintisiz ve sorunsuz devam etmesini diliyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Mutabakatın, ateşkes ve kalıcı barışa vesile olmasını temenni ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading