Yandex Metrica
SON DAKİKA

Bakan Çavuşoğlu'ndan son dakika açıklaması! 'Avrupa'nın sınırı Türkiye'den başlıyor'

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Avrupa sınırı Yunanistan ile başlamıyor. Ermenistan, Azerbaycan ve Kazakistan'ın bir kısmı da Avrupa'da sayılıyor. Avrupa'nın sınırı Türkiye'den başlıyor".

Gündem

23.01.2024, 20:08

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MED Akdeniz Diyalog Forumu'ndaki "Özel Diyalog" oturumunda konuştu. Ukrayna Savaşı'nın sona erdirilmesi konusundaki çabalarında pes etmeyeceklerini söyledi. Avrupa sınırının Yunanistan ile başlamadığını belirten bakan çavuşoğlu, "Ermenistan, Azerbaycan ve Kazakistan'ın bir kısmı da Avrupa'da sayılıyor. Avrupa'nın sınırı Tükiye'den başlıyor" dedi.

Bakan Çavuşoğlu'nun konuşmasından dikkat çeken detaylar şu şekilde:

Fransızların top mermisi depremde kayboldu: Direniş günlerinin simgesiydi Haberi Görüntüle

'AVRUPA'NIN SINIRI YUNANİSTAN İLE BAŞLAMIYOR'

Avrupa sınırı Yunanistan ile başlamıyor. Ermenistan, Azerbaycan ve Kazakistan'ın bir kısmı da Avrupa'da sayılıyor. Avrupa'nın sınırı Tükiye'den başlıyor. Avrupa yalnız kriz zamanı değil, nomal zamanda da Türkiye'nin önemini anlamalı. Türkiye, 9 binden fazla yabancı teröristi teslim etti. Terörle mücadelede diğer birçok ülkeden fazla iş yaptık.

Aydın'da olay: Büyükşehir belediyesinden parasını alamayan kişi kendisini yakmak istedi Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'NİN ROLÜNÜ KABUL ETMELERİ GEREKİYOR'

Ukrayna topraklarının yasa dışı ilhakını kabul etmedik, Boğazları Rus gemilerine kapattık. Ukrayna'da bile AB bize danışmadı. AB ne zaman bize ihtiyaç duysa ulaşıyor ama Türkiye'nin rolünü kabul etmeleri gerekiyor.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye olarak her sahada varız Haberi Görüntüle

'İSRAİL FİLİSTİN KONUSUNDAKİ TUTUMUMUZUN DEĞİŞMEYECEĞİNİ BİLİYOR'

Bakan Çavuşoğlu Filistin konusunda "İsrail, Filistin konusundaki tutumumuzun değişmeyeceğini biliyor." şeklinde konuştu.

Dilem Gül Karlı kimdir? 7 kez bıçaklandı, ölmesi için başında... Haberi Görüntüle

'DEAŞ'I TEMİZLEDİĞİMİZ GİBİ BU ÖRGÜTLERİ DE TEMİZLEYECEĞİZ'

Suriye'nin kuzeyine yönelik operasyonlar hakkında konuşan Bakan Çavuşoğlu, "DEAŞ'ı temizlediğimiz gibi bu örgütleri de temizlemek için operasyonumuza devam etmemiz gerekiyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading