Yandex Metrica

Bakan Çavuşoğlu Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti

Bakan Çavuşoğlu Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Filistin'deki temasları kapsamında Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti.

Gündem

23.01.2024, 22:08

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2 günlük Filistin ve İsrail ziyaretleri kapsamında Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti. 

İsrail’de bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail Turizm Bakanı Yoel Razvozov ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Esawi Frej ile bir araya geldi.

Görüşmeye dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, "İsrail Turizm Bakanı Yoel Razvozov ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Esawi Frej ile çalışma yemeğinde bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Antalya açıklarında deprem Haberi Görüntüle

KUDÜS İSLAMİ VAKIFLAR İDARESİNİ ZİYARET ETTİ

Çavuşoğlu ardından Kudüs'e geçerek Mescid-i Aksa'yı ziyaret etti. Mescid-i Aksa'nın idaresinden sorumlu Kudüs İslami Vakıflar idaresini ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, İdare Başkanı Azzam el-Hatib ile görüştü. 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Vakıf yetkilileriyle görüşmesinin ardından Harem-i Şerif'te Kubbetüs Sahra ve Kıble Mescidi'ni de ziyaret etti.

Mescid-i Aksa'da bulunan bazı Müslümanlar, Çavuşoğlu'na sevgi gösterisinde bulunarak fotoğraf çektirmek istedi.

Acı tabloyu Bakan Yerlikaya duyurdu: 618 kaza, 38 ölü, 5 bini aşkın yaralı Acı tabloyu Bakan Yerlikaya duyurdu: 618 kaza, 38 ölü, 5... Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'yı ziyaret ettik, Filistinli ve diğer ziyaretçi kardeşlerimizle kucaklaştık." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading