Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Çavuşoğlu Böcek'in videosuna tepki gösterdi

Bakan Çavuşoğlu Böcek'in videosuna tepki gösterdi

Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 'uçak yok' propagandası canlı yayına takıldı. Böcek, yangına müdahale eden helikopterler ve uçakların sesleri arasında 'insanlar yanıyor uçak gönderin' diyerek şovu andıran bir video çekti. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Böcek'e tepki geldi.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Antalya'nın birbirinden farklı noktalarında çıkan yangınlara havadan ve karadan ekipler tarafından müdahale aralıksız devam ediyor. Buna karşın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, Gündoğmuş'ta havadan yangına müdahale eden uçak ve helikopterlerin altında kamera karşısına geçip, orada uçak ya da helikopter olmadığını ima ederek, 'İnsanlar yanıyor' diyerek ferya etmesi sosyal medyada alay konusu oldu. 

Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'de mi yargılanacak? Türkiye'ye getirilmeyecek... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLARIN ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLER BÖCEK'İN TAM TERSİNİ GÖSTERİYOR

Diğer taraftan Gündoğmuş'ta vatandaşlar tarafından çekilen videolarda yangınlara havadan yapılan müdahale net bir şekilde görülüyor.

15 Mart İzmir'de yangın nerede çıktı? İzmir Kemalpaşa yangın neden... Haberi Görüntüle

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU ELEŞTİRDİ

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da Gündoğmuş'taki orman yangını için "Buraya helikopter göndermiyorlar diyorlar ama 7 tane helikopter burada çalışma yapıyor." dedi.

Diğer taraftan yangına havadan yapılan müdahaleleri yok sayan ve "insanlar yanıyor uçak gönderin" diyen Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in videosuna da tepki gösteren Çavuşoğlu, " (Muhittin Böcek'in sözleri) Dürüst bir cümle olmadı maalesef. Yakıştıramadığımı kendisine de söyledim" dedi.

"Tabi büyükşehir belediye başkanının ilgi göstermesi normal. Panik yaratması doğru değil. Yangının şehre inmesi de doğal. Yangını söndürmeye çalışırken insanları nasıl tahliye edeceğimizi konuştuk. Muhittin Bey'e hiç yakışmadı. Beni hiç aramadı. Kendisine de sitem ettim. Türkiye'yi panikletmesi doğru olmadı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading