Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Çavuşoğlu, Bahreynli mevkidaşı ile görüştü

Bakan Çavuşoğlu, Bahreynli mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bahreynli mevkidaşı Abdullatif bin Raşid Al Zayani ile görüştü.

Gündem

23.01.2024, 18:00

21 Eylül tarihinde başlayacak olan üst düzeyli Birleşmiş Milletler (BM) 76. Genel Kurul Görüşmelerine katılmak için New York'ta seyahat eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, diplomatik temaslarına devam ediyor.

Ramazan ne zaman bitiyor? 2024 Kadir gecesi ne zaman? Ramazan... Haberi Görüntüle

“İLİŞKİLERİMİZDE YAKALADIĞIMIZ OLUMLU İVMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Bakan Çavuşoğlu, Bahreynli mevkidaşı Zayani ile görüşmesinden sonra sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, “İlişkilerimizde son dönemde yakaladığımız olumlu ivmeyi sürdüreceğiz. İş birliğimizi özellikle turizm ve sağlık alanlarında ilerletmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Venezuela Dışişleri Bakanı Felix Plasencia ile de görüşen Çavuşoğlu, “Göreve yeni başlayan Venezuela Dışişleri Bakanı Felix Plasencia’yı bir kez daha tebrik ettik. Pandemiye rağmen ticaretimiz iki katına çıktı. İvmeyi sürdüreceğiz. Ülkelerimiz arasındaki iyi ilişkileri güçlendirmek için kendisini Ankara’ya bekliyoruz” dedi.

CHP'li belediyeler servet ödemiş! İmamoğlu ve Yavaş'ın milyonluk ağı ifşa... Haberi Görüntüle

“TİCARET VE YATIRIMI TEŞVİK EDECEK ANLAŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ”

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Kolombiya Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Marta Lucia Ramirez ile görüşmesinin ardından, “Ticaret ve yatırımı teşvik edecek anlaşmaları tamamlayacağız. Terör, örgütlü suç ve düzensiz göçle mücadelede işbirliğini artıracağız” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading