Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Bozdağ muhaletefi yalanladı: İddialar PKK'nın Kılıçdaroğlu'na desteğini gizlemek için

Bakan Bozdağ muhaletefi yalanladı: İddialar PKK'nın Kılıçdaroğlu'na desteğini gizlemek için

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medyadan yaptığı paylaşımda muhalefetin PKK elebaşı Öcalan ile görüme iddialarına yanıt verdi. Bakan Bozdağ, "Terörist başı ile görüşme olmadı. İddialar PKK'nın Kılıçdaroğlu'na desteğini gizlemek için" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yendili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir televizyon programındaki iddialarına yanıt verdi. Bakan Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı payalşımda terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı'da hiçbir görüşme yapılmadığını belirterek "Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir Güneş balçıkla sıvanmaz." ifadelerini kullandı.

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEĞİ GİZLEMEK İÇİN

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddialar hakkında "Teröristbaşı ile görüşme olmadı. İddialar PKK'nın Kılıçdaroğlu'na desteğini gizlemek için" dedi.
 


Loading