Yandex Metrica

Bakan bir daha baktı! Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na zehir zemberek mesaj...

Bakan bir daha baktı! Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na zehir zemberek mesaj...

Cumhurbaşkanı adayı pozlarıyla çıktığı Karadeniz turunda çuvallayan, Trabzonspor sevdalısı görünümüyle Fenerbahçelileri çılgına çeviren Ekrem İmamoğlu, artık özür dilese bile kimseye yaranamıyor. Ünlü piyanist Fazıl Say'ın İmamoğlu hakkında son yazdıkları herkesi şaşkına çevirdi: Sen anca Rize milletvekili olursun!

Gündem

23.01.2024, 19:14

Ekrem İmamoğlu'nun son günlerde her hareketi takipçilerinin tüylerini diken diken ediyor. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile restleştikten sonra çıktığı Karadeniz turu İmamoğlu'na yaramadı. Otobüse gazeteci Nagehan Alçı'yı davet eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, şimdiye dek kendisini kayıtsız şartsız desteklemiş onbinlerce kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. 

Kendisine yönelik eleştirileri önce üst perdeden kibirli biçimde cevaplayan İmamoğlu, bir sonraki geziye Abdulkadir Selvi'yi de çağıracağını söylemiş, adeta sel olup akan tepkileri 'vız gelir tırıs gider' lafıyla yorumlamıştı. 

İnfial yaratan bu sözler İmamoğlu'nun sonunu getirdi. Yol açtığı durumu toparlamaya çalışan ve takipçilerinden özür dileyen İmamoğlu, bugün de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tepkisini çekti. 

"Bordo mavili kravatla ziyarete geliyor. Bize hakaret eden kitabı hediye getiriyor. Sen hangi şehrin belediye başkanısın? İnşallah Fenerbahçelilerin İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" diyen Ali Koç, İmamoğlu'na beklemediği bir darbe indirmiş oldu. 

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

FAZIL SAY O MESAJIN ALTINA ÖYLE ŞEYLER YAZDI Kİ...

Sosyal medya hesabında Ali Koç'a cevap veren Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe'nin yanında olduğunu iddia ederek şu mesajı yazdı: "Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle..."

Ancak bu sözler Karadeniz turunda Nagehan Alçı'nın ne aradığını sorgulayan ve 'vız gelir tırıs gider' cevabı alan sanatçıları teskin etmeye yetmedi. İmamoğlu'nu seçildiği günden beri her fırsatta destekleyen isimlerden ünlü piyanist Fazıl Say, herkesi şaşkına çeviren zehir zemberek bir mesaj paylaştı. İşte Fazıl Say'ın o mesajı:

"İstanbul BB gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri, yanında Nagehan, herkes şaşkın.. üzgün..Dengesizlik yetmemiş Kendi seçmenine “vız-tırıs-akıllı ol” filan. Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (Seçilirsen) @Fenerbahce"

Fazıl Say, Ekrem İmamoğlu'na dün de şunları yazmıştı:

"10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında ceza almam için televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak Ekrem İmamoğlu?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading