Yandex Metrica

Bakan bilgin yeni düzenlemenin detaylarını açıkladı! Erken emeklilik hayali kuran vatandaşlara müjde! Sigorta girişi 2000'den sonra olanlar dikkat!

Bakan bilgin yeni düzenlemenin detaylarını açıkladı! Erken emeklilik hayali kuran vatandaşlara müjde! Sigorta girişi 2000'den sonra olanlar dikkat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den erken emeklilik hayali kuranlarla ilgili güzel haber geldi. Sigorta girişi 2000 sonrasında olanlar da emeklilik hakkına sahip olabilecek. Yeni düzenlemeyle ilgili detaylar paylaşıldı.

Gündem

08.02.2024, 14:40

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olmak isteyen vatandaşlar güncel açıklamaları merakla takip ediyor. Binlerce kişi için emekliliğin yolu açılırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yeni bir haberin müjdesini verdi. Sigorta girişi 2000'den sonra olan vatandaşlar erken emeklilik hakkına sahip olabilecek. 

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

SİGORTA GİRİŞİ 200'DEN SONRA OLANLAR DİKKAT

Erken emeklilik düzenlemesi yani EYT kapsamında milyonlarca vatandaş emekli olmak için  harekete geçti. Ancak vatandaşların sağlaması gereken belirli şartlar bulunurken konu hakkında araştırmalarda devam ediyor. Erken emeklilik düzenlemesi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sigorta girişi 2000 yılından sonra olanları işaret etti. Emekliliği kıl payı kaçıran vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldığını duyuran Bakan Bilgin, erken emeklilik reformu yapıldığını belirtti.

Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin vekili değilsin Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin... Haberi Görüntüle

EV HANIMLARI DA ERKEN EMEKLİ OLABİLECEK 

EYT düzenlemesi kapsamında emeklilik fırsatını kaçıran vatandaşlar için yeni bir fırsat sunulduğunu belirten Bakan Bilgin, ev hanımlarına da erken emeklilik hakkı tanınacağını belirtti. Bağ-Kur'lular için de prim eşitleme imkanı tanınacağını aktaran Bilgin, çalışmayan ev hanımlarının prim ödemelerinin de devlet tarafından sağlanacağını aktardı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: AYM Başkanvekilliği görevine Basri Bağcı seçildi Resmi Gazete'de yayımlandı: AYM Başkanvekilliği görevine Basri Bağcı seçildi Haberi Görüntüle

8 YIL DAHA ERKEN EMEKLİ OLABİLİRSİNİZ

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kampanyalarda devam ediyor. AK Parti seçim beyannamesi hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni emeklilik detaylarını da paylaştı. Seçim sonrasında erken emeklilik için yeni düzenlemelerin yapılacağını belirten Başkan Erdoğan, vatandaşların yüzünü güldürdü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emeklilik detaylarını aktardı.

DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama DEM Parti kapatılacak mı? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan flaş açıklama Haberi Görüntüle

BAĞKURLULAR İÇİNDE PRİM EŞİTLEME İMKANI SAĞLANACAK 

EYT düzenlemesinde prim şartına takılan vatandaşların yeni düzenleme ile birlikte 8 yıl daha erken emekli olabileceği duyuruldu. Sigorta girişi 1999 ve 2000 sonrasında olanların yararlanabileceği aktarılırken ev hanımlarının da isteğe bağlı sigorta primlerinin ödenmesi durumunda emeklilik hakkından yararlanabileceği vurgulandı. Ev hanımlarının çocuk sayısına göre daha erken emekli olabileceği belirtilirken Bağ-Kur’lular içinde prim eşitleme imkanı sunulacağı söylendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading