Yandex Metrica

Bakan Bayraktar'ın duygusal anları törene damga vurdu!

Bakan Bayraktar'ın duygusal anları törene damga vurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Enerji Bakanlığı'na getirilen Alparslan Bayraktar düzenlenen devir teslim töreninde duygusal anlar yaşadı. Bayraktar anne ve babasına teşekkür ederken boğazı düğümlendi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Çankaya Köşkü''nde düzenlediği basın toplantısında yeni Kabine üyelerini tek tek açıkladı. Erdoğan''ın Enerji Bakanlığı''na getirdiği Alparslan Bayraktar bugün düzenlenen törenle görevi Fatih Dönmez''den devraldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda da yaşanan değişimin ardından Fatih Dönmez, görevi Alparslan Bayraktar'a teslim etti. Bayraktar, konuşma yaptığı sırada ailesine teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı. 

Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı! Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı... Haberi Görüntüle

BOĞAZI DÜĞÜMLENDİ

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar "Türkiye’nin küresel enerji ve maden piyasasındaki rolünü güçlü hale getireceğiz. Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanımıza ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonundan dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bugüne kadar katkı koyan önceki dönem enerji bakanlarımıza, birlikte çalışma fırsatı bulduğum Berat Albayrak’a ve Fatih Dönmez’e teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bürokrat arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın Bakanım size yasama çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben de bu vesile ile beni bugünlere getiren kıymetli anne ve babama, her daim bana destek olan eşime ve küçük kızlarıma teşekkür ediyorum. Son olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu önemli görevi bizlere layık gördüğü için şükranlarımı arz ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni Bakan Bayraktar konuşmasını anne ve babasına teşekkür ederek sonlandırdı. Bayraktar'ın o anlarda boğazının düğümlendiği ve ağlamamak için kendini zor tuttuğu görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading