Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Akar sanatçı Haluk Levent'i kabul etti

Bakan Akar sanatçı Haluk Levent'i kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu turnesi düzenleyen ve konser gelirlerinin yarısını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak olan sanatçı Haluk Levent ile görüştü.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Haluk Levent'in geçtiğimiz aylarda Rus Kızılordu Korosu ile 15 konserlik Anadolu turnesi gerçekleştirdiği ve bu konserlerde "Harbiye" ve "Sakarya" marşlarını seslendirdiği hatırlatıldı.

Sanatçının konser gelirlerinin yarısının yardımlaşma kuruluşu AHBAP'a, diğer yarısının ise Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını duyurduğu belirtildi.

Bakan Hulusi Akar tarafından kabul edilen Levent'in bu vesileyle Mehmetçik Vakfı'na 150 bin liralık bağış gerçekleştirdiği bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, Akar'ın hassasiyetinden ve desteklerinden dolayı ünlü sanatçıya teşekkür ettiği vurgulandı.

Haluk Levent'in de gelecek dönemde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacak olan faaliyetlerinde yer almaktan mutluluk duyacağını söylediği anlatılan açıklamada, ünlü sanatçının vatani görevini yaptığı sırada Bakan Akar'ın Tugay Komutanı olduğunu hatırlattığı ve sohbette eski günlerin de yad edildiği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading