Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakan Akar'dan PKK'lı teröristlere helikopter verilmesine ilişkin açıklama:  Bunlar beyhude çabalar!

Bakan Akar'dan PKK'lı teröristlere helikopter verilmesine ilişkin açıklama: Bunlar beyhude çabalar!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar teröristleri taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin olarak, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı. Bunların beyhude çabalar olduğunu artık anlamaları lazım." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Irak'ın kuzeyinde teröristleri taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin açıklamada bulunan Bakan Akar, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı. Bunların beyhude çabalar olduğunu artık anlamaları lazım." ifadelerini kullandı.

Turgut Altınok seçim çalışmalarını değerlendirdi: Ankara 5 yıl daha Yavaş'ı... Haberi Görüntüle

YILBAŞINDAN İTİBAREN 306 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 37 bin 647, sadece bu yılın başından itibaren ise 306 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Duhok'ta düşen helikopterde bulunanların bir kısmının terör örgütü PKK mensupları olduğunu duyurmuştu.

Milli Savunma Bakanlığı, ise yaptığı açıklamada, "Irak'ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait helikopterin düştüğü" şeklinde bazı sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading