Yandex Metrica

Bakan Akar Azeri mevkidaşıyla görüştü! Ermenistan'a 'tahrikleri bırakın' uyarısı

Bakan Akar Azeri mevkidaşıyla görüştü! Ermenistan'a 'tahrikleri bırakın' uyarısı

Azerbaycan'a giden Milli Savunma Bakanı, karşılanmasının ardından, hazırlanan törene katıldı. Mevkidaşıyla ikili görüşme gerçekleştiren Akar, "Tek millet iki devlet" anlayışını vurguladı.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye hareket etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan beraberinde kardeş ülkeye giden Akar, havalimanında karşılandı.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR İÇİN ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Haydar Aliyev Havalimanı'nda Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov tarafından karşılanan Bakan Akar için savunma bakanlığında askeri tören düzenlendi.

Törende iki ülkenin milli marşlarının okunmasının ardından tören birliğini selamlayan Bakan Akar, daha sonra şeref defterini imzaladı.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

İKİLİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Törenin ardından Bakan Akar ve Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Hasanov ikili görüşme sonrası heyetler arası görüşmeye geçti. Akar, Azerbaycan'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümünü kutlayan Akar, iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşliğin "Tek millet iki devlet" anlayışıyla en üst düzeyde devam ettiğini belirtti.

Bir çöküş masalı! Bir çöküş masalı! "Kripto Kralı"nın sinematik hikayesi: 11.000 yıl hapis... Haberi Görüntüle

ERMENİSTAN'A UYARI: TAHRİKLERİ BIRAKMALI

Türkiye-Azerbaycan dostluk ve kardeşliğinin Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinin işgal altındaki topraklarını kurtardığı "Tek Vatan Harekatı" ile kalıcı şekilde pekiştirildiğini dile getiren Akar, "Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını kurtarması Güney Kafkasya’da kalıcı barış ve istikrar için tarihi bir fırsat penceresini aralamıştır. Ermenistan artık tahrikleri bırakmalı. Azerbaycan ile vardıkları uzlaşı çerçevesinde barış müzakereleri ve iş birliğine odaklanmalı, uzatılan barış elini tutmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading