Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Akar: 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist yok edildi

Bakan Akar: 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist yok edildi

Son dakika haberleri... Pençe-Kılıç Harekatı, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışlarıyla devam ettiğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu ana kadar 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Bakan Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçesinin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmesinin tamamlanmasının ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Merkezi'ne geçti. Bakan Akar, sahadaki son duruma ilişkin brifing aldı ve talimatlar verdi.

Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Çöl tozları Bodrum'a geldi mi? Çöl tozları zararlı mı? Haberi Görüntüle

''471 HEDEF ATEŞ ALTINA ALINDI, 254 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ''

Pençe-Kılıç Harekatı'nın başarıyla devam ettiğinin altını çizen Bakan Akar, "Harekat, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışları ile devam ediyor. Harekatta şu ana kadar 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist etkisiz hale getirildi." diye konuştu.

23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise konseri nerede, ücretsiz mi? Hadise konseri neden başlamadı? 23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLER KÖŞEYE SIKIŞTI

Teröristlerin iyice köşeye sıkıştığını belirten Bakan Akar, "Teröristler alçakça sivil hedeflere saldırdılar. Bunları bir an önce susturacağız. Benzerini geçmişte Kilis'te, Hatay'da, Reyhanlı'da yaşadık. Ne zaman hudutların ötesini temizledik, bu konuda bir noktaya geldik." ifadesini kullandı.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Haberi Görüntüle

''ŞEHİTLERİMİZİN KANLARININ HER DAMLASININ HESABINI SORACAĞIZ''

"İftirayla fitneyle fesatla Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadeledeki başarısını gölgelemeye çalışıyorlar.'' diyen Akar, ''Tekrar ifade ediyorum ki TSK'nın tek hedefi teröristler ve teröristlere ait yapılardır. Bizim herhangi bir etnik, dinsel, mezhepsel grupla, Kürt, Arap kardeşlerimizle herhangi bir sorunumuz yok. Bizim tek hedefimiz var o da teröristler. Kim bunlar? PKK/YPG/PYD, DEAŞ kim varsa o. Teröristler için hesap zamanı. Türk Silahlı Kuvvetleri ile oyun oynanmayacağını görecekler. Şehitlerimizin, hayatını kaybeden çocuklarımızın, öğretmenlerimizin, vatandaşlarımızın kanlarının her damlasının hesabını soracağız." ifadelerini kullandı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading