Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçelievler'de vahşet! Yeni doğan bebeği 4'üncü katın penceresinden attı

Bahçelievler'de vahşet! Yeni doğan bebeği 4'üncü katın penceresinden attı

Bahçelievler'de ev temizliği yaparak geçimini sağlayan yabancı uyruklu bir kadın, yeni doğan bebeğini 4'üncü kattaki evinin penceresinden aşağı attı. Bebek, yaşamını yitirirken S.B. isimli kadın gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 20:23

İstanbul Bahçelievler'de bugün korkunç bir olay meydana geldi. Yabancı uyruklu bir kadın, yeni doğurduğu bebeğini pencereden aşağıya attı.

Evlere temizliğe giderek geçimini sağlamaya çalışan S.B isimli yabancı uyruklu kadın, yeni doğan bebeğini poşete koyarak önceki gün gece saat 04.00 sıralarında pencereden binanın bahçesine attı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çalışma başlattı. Yapılan incelemede bebek hayatını kaybetti. S.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kayıt dışı olduğu kesinleşti! CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme!... Haberi Görüntüle

''HAMİLE OLDUĞUNU FARK ETMEDİM KAPALI GİYİNİYORDU''

Apartman görevlisi Adem Peynir, vicdanları sızlatan olayla iglili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Ev sahiplerini iyi tanıyorum, nezih insanlar. Kadın daha yeni işe başladı. Deneme süresindeydi, ev temizliği için geliyordu, yatılıydı. Kadını hemen hemen her gün görüyorduk. Öyle sakıncalı bir durumu yoktu. Hamile olduğunu ben de fark etmedim, zaten sürekli kapalı giyiniyordu. Evdekiler sorduğu zaman da kiloluyum demiş. Pat diye ses gelince kadın telaş yapmış, ev sahipleri de öyle fark etmiş" 

13 Mart İstanbul'da elektrik kesintisi! BEDAŞ duyurdu: Bu saatlerde o... Haberi Görüntüle

''EVDE DOĞMUŞ BEBEK''

Esnaf Çetin Sağlam da, konuyla ilgili ytaptığı açıklamada "Bebeği önceki gece 04.30 sıralarında pencereden atmışlar. Ben de hiç fark etmedim. Polisleri komşular aramış. Kadın yabancı uyruklu, 10-15 gündür çalışıyormuş. Ev sahipleri de kadının hamile olduğunu bilmiyormuş. Kadın, ev sahipleri hamile olduğunu öğrenirse, işten çıkarılırım diye korkmuş galiba. Evde doğmuş bebek, sonra da pencereden atmış" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading