• G.ALTIN

    3.521,68

  • DOLAR

    36,6879

  • EURO

    39,9146

  • BIST 100

    10.889,38

  • BITCOIN

    $83.490

Bahçeli'den TÜSİAD'a tepki: Vesayetçiliği nüksetti! Siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliğidir

Bahçeli'den TÜSİAD'a tepki: Vesayetçiliği nüksetti! Siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliğidir

TÜSİAD'ın Genel Kurulunda yapılan hükümet eleştirileri tepki çekmişti. MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'TÜSİAD’ın iç ve dış çıkar gruplarına sözcülük yaparak Türk milletin seçim ve tercihleri etrafında kuşku oluşturma gayret ve gayesi art niyetlilik, siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliğidir.'' diyerek TÜSİAD'a tepki gösterdi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den TÜSİAD'a 'vesayetçilik' tepkisi geldi. Bahçeli açıklamasında "TÜSİAD'In vesayetçiliği nüksetti" dedi.

Yazılı açıklama yapan Bahçeli ayrıca "TÜSİAD'ın iç ve dış çıkar gruplarına sözcülük yaparak Türk milletin seçim ve tercihleri etrafında kuşku oluşturma gayret ve gayesi art niyetlilik, siparişi alınmış planlı siyaset mühendisliğidir." ifadelerini kullandı.

ÖMER ARAS HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

TÜSİAD Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmada hükümete yönelik eleştirilerde bulunan TÜSİAD YİK Başkanı Ömer Aras hakkında "adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" ve "gerçeğe aykırı bilgiyi alenen yayma" suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Avatar
Ozan KOLTUK