Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçeli'den Ümit Özdağ'ın ucuz şovuna sert tepki: Pis bir kumpastır

Bahçeli'den Ümit Özdağ'ın ucuz şovuna sert tepki: Pis bir kumpastır

Zafer Partisi'nin ırkçı lideri Ümit Özdağ'ın sığınmacılarla ilgili provokatif söylemleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tehdit noktasına ulaştı. Bu konu sıcaklığını korurken, MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli bir açıklama geldi. Ümit Özdağ'a sert sözlerle yüklenen Devlet Bahçeli, 'Maksadı bulanık, meselesi bunalım çıkarmak' diyerek Özdağ'ı eleştirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:13

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'den önemli bir açıklama geldi. Bahçeli, İçişleri Bakanı'nın hedef alınmasının pis bir kumpas olduğunu belirtirerek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ümit Özdağ'ın toplum huzurunu zehirlemeye teşebbüs ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ta kaza geçirmişti: Bakan acı haberi... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE MEYDAN OKUMAKTIR'

'Türkiye’miz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir. Kaldı ki dış tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okunmaktadır.

İstanbul'da en riskli ilçeler hangileri? Naci Görür'den korkutan deprem uyarısı Haberi Görüntüle

'BU PİS BİR KUMPAS'

Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır.

Valilik duyurdu: Bir ilde daha kar yağışı nedeniyle eğitime ara... Haberi Görüntüle

'ÇOK CİDDİ BİR TEHDİTTİR'

Türk milleti gelişmeleri kaygıyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlık yaptıkları sır olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teşebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.'

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading