Yandex Metrica

Bahçeli'den The Economist'in kapağına tepki: Küresel sermaye çeteleri Türkiye'ye yön veremez

Bahçeli'den The Economist'in kapağına tepki: Küresel sermaye çeteleri Türkiye'ye yön veremez

Partisinin Balıkesir mitinginde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan The Economist'in skandal kapağı hakkında konuştu. Bahçeli, ‘’İngiliz The Economist dergisi Erdoğan gitmeli  diyormuş, Türkiye'ye yön veremezler. Türkiye'yi sömürge haline  getiremezler. Alayı gelsin şayet boyun eğersek onlar gibi namerdiz.’’ dedi.

Gündem

24.02.2024, 00:38

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Balıkesir mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef İngiliz merkezli The Economist'e tepki gösteren Bahçeli, muhalefete de sert sözlerle yüklendi.

İşte Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar…

Balıkesir zillete düşmedi, düşmeyecektir. Balıkesirli kardeşlerim Türk düşmanlarına Türkiye üzerinde hesap yapan azgınlaşmış mihraklara aldanmadı, teslim olmadı. 14 Mayıs'ta da aynı duruş ve ahlakı dosta ve düşmana göstermekten kaçınmayacak, geri durmayacaksınız. Cesaretimizin kaynağı tarihtir. 

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

‘’TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ HİÇBİR DIŞ İHANET ODAĞI KESEMEYECEKTİR’’

Ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı'dır. Muazzez nitelikli, milli ve ahlaki kucaklaşmanın devlet ve millette kök salması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi refakat edecektir. Güçlü ve tesirli yürütme, fonksiyonel yasama, bağımsız ve tarafsız yargı sayesinde Türkiye'nin önünü hiçbir iç ve dış ihanet odağı kesemeyecektir. Geleceğin gücü Türkiye olacaktır. Şimdi hepinize soruyorum. Balıkesir'in duruşunu göstermenizi istiyorum. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere hazır mısınız? Balıkesir'e inanıyorum. Kardeşlerime güveniyorum. Her birlikte ve her şeyden önce Türkiye. Aziz milletim sıra sende. Vatana sahip çıkacak mısınız? Bayrağa sahip çıkacak mısınız? Türkiye'ye sahip çıkacak mısınız? Aziz milletim sıra sende diyorum.

Muhalifler aynı dilden aynı başlıklar attı!  Bakan Şimşek o iddiaları yalanlandı: Derdimiz millete hizmet! Muhalifler aynı dilden aynı başlıklar attı! Bakan Şimşek o iddiaları... Haberi Görüntüle

‘’TÜRKİYE’YE YÖN VEREMEZLER’’

The Economist Dergisi Erdoğan gitmeli diyormuş, haçlı zihniyete kimin gideceğini 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türk milletidir. Türkiye'ye yön veremezler, Türkiye'yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp gelsin, şayet boyun eğersek onlar gibi namerdiz. Çıkar ortakları, küresel sermaye çeteleri, terör örgütleri, Türkiye düşmanları, tefeciler, faiz bağımlısı bankerler alayı birden Türkiye'nin önüne geçmiş. 2023 yılının en önemli seçiminin Türkiye'de olacağını ağız birliği halinde iddia etmeye başlamışlar. 
Cumhuriyetten intikam almak istiyorlar. İstedikleri kukla gibi oynanan, denetim altında tutulan, taviz ve teslimiyet döngüsüne girmeye hazır Cumhurbaşkanıdır. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur. Terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur. MHP'ye saldırı vardır.

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek? 23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm... Haberi Görüntüle

''TAVİZ VERMEYECEĞİZ''

Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a hazımsızlık had safhadadır. Kılıçdaroğlu'nun geleceğe ışık tutan tek bir projesi yoktur. İYİ Parti başkanının dedikodudan yaptığı başka bir şey yoktur. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, üzerlerine yürüyoruz. Yedi düvelin bileğini sandıkta bükmek için milletimize güveniyoruz. Teslim olmayacağız. Taviz vermeyeceğiz. etmeyeceğiz, millet, vatan diyeceğiz, bayrağın altında toplanıp bağımsızlığımıza gölge düşürmeyeceğiz. Devlet ve milletiyle hep birlikte Türkiye diyeceğiz. Biz MHP'yiz, Cumhur İttifakı'yız, Türkiye'yiz, hep birlikte Türkiye'yiz. 14 Mayıs dönüm tarihidir. Türkiye'ye tuzak kuranlar 14 Mayıs'ta alt edileceklerdir. Emperyalizmin kalleş ve kanlı fermanına ümit bağlayanlar 2023'te kenara itilecektir. Bu milli ve demokratik mücadelede bizimle misiniz? Alayınızdan Allah razı olsun.

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

''ZİLLET İTTİFAKI BEDEL ÖDEMEYE HAZIR OLSUN''

Kandil ve Pensilvanya'nın esiri olan zillet ittifakı ağır bedel ödemeye hazır olsun. Balıkesir bölünmeye kapalıdır. Doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan.Mancılara mayası meşrebi zehirli olanlara ya boyun eğeceğiz ya da lider ülke Türkiye'nin kapısını aralayacağız. Demokratik hesaplaşmaya sadece 8 gün kalmıştır. Türkiye'yi lider ülke seviyesine biz taşıyacağız. Kilitleri ya açacağız ya da kıracağız.

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor 240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari... Haberi Görüntüle

''ZİLLET İTİFAKLARINA HESAP SORACAK MISINIZ?''

HDP ve Yeşil Sol Parti'yi yanına yöresine alanlar milli mücadeleyi hedef alan bölünme ve yıkım sevdalılarıdır. Çağrımız önce ülkem ve milletim diyen herkesedir. Gelin bir olalım iri olalım el ele verelim hep birlikte Türkiye ve Türk milletinin gücünü gösterelim. 14 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu ve zillet ortaklarına hesap soracak mısınız?
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading