Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ihanet suçlaması: Taşeron siyasetçi yalan fabrikası

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ihanet suçlaması: Taşeron siyasetçi yalan fabrikası

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Kılıçdaroğlu CHP'nin başına paraşütle indirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Dersim İsyanının rövanşı alınmaya çalışılmaktadır." dedi. AK Parti'nin HDP ile görüşmesini doğal karşılayan Bahçeli, ''Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de aynısıdır. Görüşüldüğüne değil, çözümün nasıl olduğuna bakıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gündem

05.03.2024, 01:24

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu CHP'nin başına paraşütle indirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Dersim İsyanının rövanşı alınmaya çalışılmaktadır." dedi. AK Parti'nin HDP ile görüşmesine değinen Bahçeli, ''Anayasa değişikliğini sonuna kadar destekliyoruz. Bu anayasa değişiklik teklifini ya TBMM'de ele alıp sonuca gidelim ya da halk oylamasına sunalım. CHP dürüstse buyursun hep birlikte köklü çözümle sonuçlandıralım. AK Parti'nin HDP ile görüşmesi gayet doğal ve doğrudur. Görüşüldüğüne değil, çözümün nasıl olduğuna bakıyoruz. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP'de o dur ve aynısıdır.'' ifadelerini kullandı.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından bazı satır başları...

DEM Partili isimden CHP itirafı! 'İstanbul'da başkan yardımcıları bizden olacak' Haberi Görüntüle

''ATATÜRK DEMEK VATAN VE MİLLETİN SAADETİ DEMEKTİR''

Aziz Atatürk emperyalizmle vuruşa vuruşa iman ve irade gücüyle Türk devletini ortaya çıkardı. Babasının vefatından sonra dayısının evinde bakla tarlası bekledi karga kovaladı.Gün geldi düşmanı da İzmir'e kadar kovaladı. O tarihlerde annesi Zübeyde Hanım'ın rüyasında altın bir tepsi ile minareye çıktığını görmesi Mustafa Kemal'in istikbalini de gösterdi. Selanik Askeri Rüştiyesi'nde, büyük bir kumandan ve devlet adamlığı vasfının hamurunu yoğurdu. Atatürk demek vatan ve milletin saadeti demektir.

Elazığ Deprem konutları kura çekimi sonuçları belli oldu mu TOKİ?... Haberi Görüntüle

''ATATÜRK, ÖMRÜNÜ TÜRK MİLLETİNE VAKFETMİŞTİR''

Atatürk, Cumhuriyet'in doğuşunu sağladı. Atatürk yetim büyüdü ama milletini yetim bırakmadı. Atatürk demek inanmış bir vicdan üstün nitelikli bir dava adamı demektir, milli mücadelenin başı, Cumhuriyet'in başarısı Türkiye'nin banisi demektir. Atatürk kurucu bir liderdir. Kim ne söylerse söylesin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e çok şey borçluyuz. Atatürk kurucu bir liderdir ömrünü Türk milletine vakfetmiştir. 

Teröre geçit yok! MSB son dakika duyurdu: Yasa dışı yollarla... Haberi Görüntüle

''ATATÜRK'ÜN EMANETLERİ MHP VE CUMHUR İTTİFAKI'NDADIR''

2 gün sonra vefatının 84. yıldönümü anacağımız Mustafa Kemal Atatürk tam bağımsızlık düşkünü bir devlet adamıdır. Bizim için milli hafızada yer etmiş her toprak parçası vatandır ve öyle de kalacaktır. Artık sızlanmaya gerek yoktur. Türk millet belini doğrultmuştur. Dünyanın konuştuğu bir Türkiye tablosu karşımızda asılıdır. Mağdurların sesi olan bir Türkiye gerçeği hepimize gurur yaşatmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetleri MHP ve Cumhur İttifakı'ndadır. Aziz Atatürk'ü rahmetle minnetle yad ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmetler diliyorum.  

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu asra Türk mührü vuracağız Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE DOĞALGAZDA MERKEZ ÜLKE OLACAKTIR''

Tahıl sevikatı güvenlik kaygıları nedeniyle durdurulmuştu. Kapanan tahıl koridoru Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Putin'in duyarlılığı sayesinde 2 Kasım'da tekrar açılmıştır. Tüm dünya bu gelişmeyi takdirle karşılamıştır. Açılan koridordan bugüne kadar 10 milyon ton tahıl taşınmıştır. Gıda fiyatlarındaki yükseliş ve enflasyon dünyayı kasıp kavurmuştur. Türkiye tahılın ihtiyaç sahibi ülkelere ulaştırılmasında insanlık dersi vermektedir. İnsan haklarını sözde değil özde savunan ülke Türkiye'dir. İstanbul'da kurulacak bir masada barış yeşermeli. Bu insan onurunu sahiplenme meselesidir. Mazlumların çığlığını duymayanlar sahte odaklardır. Türkiye doğlazgazda merkez ülke olacaktır.

Son dakika: MSB açıkladı: Saldırı hazırlığındaki 2 PKK'lı terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

''BU ZAFER 2023 YILINDA LİDER TÜRKİYE OLARAK TEZAHÜR EDECEKTİR''

Türkiyemizle iftihar ediyoruz. Mensubiyetinden onur duyduğumuz milletimizle övünüyoruz. Cumhuriyet'in yeni yüzyılının, Türk ve Türkiye yüzyılı olacağına inanıyoruz. Zaman Türkiye zamandır. Zemin Türk vatanı Türk islam coğrafyalarıdır. Bu zafer 2023 yılında lider ülke Türkiye olarak tezahür edecektir.

2024 MANİSA-SARIGÖL SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Sarıgöl'de hangi... Haberi Görüntüle

ABD'DEKİ ARA SEÇİM: KÖRDÜĞÜMÜN PENÇESİNDEDİR

Bugün ABD'de ara seçimler yapılacaktır. ABD, sosyal ekonomik ve siyasi kördüğümün pençesindedir. Kaos içerisindeki bir ABD'nin, dünyanın diğer ülkelerine de az ya da çok olumsuz tesiri olacağına inanıyoruz.

DEM Parti İBB adayı Beştaş'tan İmamoğlu'na kötü haber: 'Çekileceğim yarışa... Haberi Görüntüle

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO ÜYELİĞİ

İki ülkenin hangi somut adımları atacağı incelenmeli. Henüz ikna edici bir sonuç alınmış değildir. İsveç PKK'nın gıyaben denetim ve kontrolündedir. NATO Genel Sektereteri'nin talimat verir gibi konuşması bize göre edepsizliktir. NATO genel sekreteri Stoltonberg, boyunu aşan sularda kulaç atmaktan vazgeçmeli. Karar aölırken sadece Tüğrkiye'nin çıkarına bakarız. Türkiye oyalanıyorsa bilinsin ki millet asla teslim olmayacaktır.

Bülent Cihantimur'un 'taziyede bulunduk' sözlerine acılı babadan dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

''KILIÇDAROĞLU TAŞERON BİR SİYASETÇİDİR''

Adına zillet dediğimiz muhalefet partileri, milletine iftiralarla saldırmayı geçim kapısı olarak görmektedir. Sayıları belli olmayan zillet ittifakı dedikodunun anaforuna düşmüştür. Türkiye'nin an itibarıyla en büyük sorunu muhalefetin gayrımeşru bir şekilde sabitlenmiş olmasıdır. Atatürk’ün kurduğu partinin hasbelkader başında oturan zatın bile isteye sömürgecilerin eline düşmesi, siyasi koloniye dönüşmesi, maalesef Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş esaslarına ihanettir. Kılıçdaroğlu CHP'nin başına paraşütle indirilmiş taşeron bir siyasetçidir.

Yeniden Büyük İstanbul Mitingi! Atatürk Havalimanı'na akın var! Cumhurbaşkanı Erdoğan... Haberi Görüntüle

''KILIÇDAROĞLU TESCİLLİ VATAN HAİNİDİR''

Bu görev Atatürk'ü itibarsızlaştırma ve CHP'yi silme görevidir. Bu görevin temelinde Dersim'in rövanşını almak vardır. Kılıçdaroğlu zihnen tutsak, siyaseten de zincirlidir. ABD'den sonra Birleşik Krallık'ta soluğu alan kılıçdaroğlu, eşik bekleyip ışık bekleyeceğini sanmıştır. Biz bundan hicap duyduk ama kendisi duymadı. Kılıçdaroğlu zihnen tutsak, siyaseten de zincirlidir. Türkiye aleyhine kurulan sahnede figuranlık yapmıştır. Kılıçdaroğlu simsiyah bir şahsiyettir, yalan fabrikasıdır. Türk devletine uyuşturucu iftirası atan tescilli vatan hainidir. Çok kirli FETÖ ağzıdır. 

Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı! İmamoğlu'nu işaret etti: Tuncay Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'NİN HDP İLE GÖRÜŞMESİ

Anayasa değişikliğini sonuna kadar destekliyoruz. Bu anayasa değişiklik teklifini ya TBMM'de ele alıp sonuca gidelim ya da halk oylamasına sunalım. CHP dürüstse buyursun hep birlikte köklü çözümle sonuçlandıralım. AK Parti heyetinin CHP ile kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP'yi dillerine dolamaları müflis ve muhsit bir tavırdır. AK Parti'nin HDP ile görüşmesi gayet doğal ve doğrudur. Görüşüldüğüne değil, çözümün nasıl olduğuna bakıyoruz. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP'de o dur ve aynısıdır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading