Yandex Metrica

Bahçeli'den flaş çağrı: Tabipler Birliği derhal kapatılmalı, başkanına bedel ödetilmeli

Türkiye'yi soykırımla suçlayan bir milletvekilinin Meclis'te yeri olmayacağını, Türk ordusuna kimyasal iftirası atanların da hain ve şerefsiz olduğunu vurgulayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Tabipler Birliği'nin kapatılması çağrısında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:14

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne 'kimyasal silah' iftirası atan PKK ve destekçileri hakkında oldukça net mesajlar verdi. Manisa'da düzenlenen mitingdeki konuşmasında, Türk askerinin kimyasal silah kullandığı iftiralarının terör örgütü PKK tarafından tedavüle sokulduğunu belirten Bahçeli, "Bölücü terör örgütü PKK'nın iftiralarına sarılıp şerefli Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir, suçludur, dökülen şehit kanlarının vebali onların üstündedir" dedi.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ YÜKSELİNCE KIVIRDI

"PKK'nın namussuz iftirasına önce CHP'li bir milletvekilinden destek gelmiştir. Ardından HDP'li bir milletvekili Türkiye'yi soykırım yapmakla suçlamıştır. Hemen akabinde Türk Tabipleri Birliği Başkanı PKK'nın safına girmiş ve aynen demiştir ki: 'Belli ki, sinir sistemini tutan toksik-zehirli kimyasal gazlardan biri kullanılmış durumda.' Sonra tepkiler çığ gibi yükselince 'öyle bir şey demedim ki ben' sözleriyle kıvırmış, çark etmiştir" diyen Bahçeli, Türkiye'yi soykırımcılıkla suçlayan bir milletvekilinin TBMM'de yeri olamayacağını belirterek şunları söyledi: 

Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı Muğla'da FETÖ operasyonu: Firari eski emniyet müdürü yakalandı Haberi Görüntüle

TTB BAŞKANI'NIN BEDEL ÖDEMESİ HAKTIR

"PKK'nın kara propagandasına nefes olan milletvekillerinin Gazi Meclis'in çatısı altında olmaları hepimiz adına yıkımdır. Bu bölücü serserilerin derhal TBMM'den atılarak mahkemeye çıkarılması şarttır, namus borcudur. Onların öğrencisi olmakla övünenlerin de hesabı sorulmalıdır. Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılması, başkanının da bedel ödemesi haktır, hukuktur, devlet ve millet onurunun ertelenemez sorumluluğudur. Bunlara diyoruz ki haram olsun, şart olsun, yaptıklarınız boğazınıza koca bir dert olsun. Yurt içinde ve yurt dışında teröristlerle kahramanca mücadele edilirken dibimize kadar yanaşmış teröristlere tahammül edemeyiz, sabır gösteremeyiz, bunların provokasyonlarını alttan alamayız. İp inceldiği yerden kopar. Teröriste merhamet vatana ihanettir. Zulme sessizlik mazluma hakarettir."

Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks araç yerine otobüs tercih edildi! Kamuda tasarruf önlemi TBMM davetine yansıdı: Menü sade yemekler, lüks... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE HAFTADA BİR HÜKÜMET DEĞİŞİYOR

İngiltere'den Hollanda'ya, Almanya'dan Belçika'ya, Bulgaristan'dan Çekya'ya birçok ülkede parlamenter sistem kaynaklı krizler yaşandığına dikkat çeken Bahçeli, son olarak Londra'daki yönetim krizine vurgu yaparak "İngiltere'de neredeyse haftada bir başbakan değişiyor. Şu trajikomik duruma bakınız ki bu ülkede başbakanların görev süreleri marulun bozulma süresiyle mukayese edilmektedir. Hükümetler yıkılıp siyasi anlaşmazlıklar derinleşmektedir. Türkiye'de ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle siyasi istikrar hamdolsun kurumsallaşmıştır. Koalisyonlar devri kapanmıştır, fakat zillet ittifakı tekrar bu solmuş ve sararmış sayfayı açmanın peşindedir. Hükümet buhranları bitmiştir, fakat zillet ittifakı bir kez daha söz konusu buhran dönemlerini yeşertmenin gayretindedir" diye konuştu. 

Çevredeki ülkelerin siyasi istikrasızlıklara mahkum olmuşken, Türkiye'nin huzur ve istikrar adası gibi sivrildiğini, bu sistemin başarısının yarım kalmaması gerektiğini ifade eden Bahçeli, 2023 yılıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci dönemine geçileceğini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading