Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçeli'den deprem sonrası kara propagandaya sert tepki: Devlet her şeye hakimdir iftiralar beyhudedir

Bahçeli'den deprem sonrası kara propagandaya sert tepki: Devlet her şeye hakimdir iftiralar beyhudedir

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Kim kaos peşinde koşuyorsa insanlığı tartışmaya açıktır. Depremden menfaat devşirmek isteyen hata yapar. Hükümet verimli ve etkin bir afet yönetimiyle Kahramanmaraş depremindeki yaraları sarmaktadır. Devlet her şeye hakimdir. İftiralar ise beyhudedir.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. 

MHP lideri Devlet Bahçeli "Depreme dayanıklı bina yapmaktan başka seçenek yoktur. İstanbul için zaman daralıyor, hazır olmalıyız." ifadelerini kulalndı. Ayrıca muhalefetin eleştirilerine de sert tepki gösteren Bahçeli, "Devlet her şeye hakimdir, iftiralar beyhudedir." diye konuştu. Bahçeli, siyasette seçim tartışmasına değindi ve "Ne sandıktan kaçarız, ne demokrasiyi yok sayarız." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Belgeli açıklama! Altınok'tan 600 daire iftirasına cevap: Yavaş'ın zerre onuru... Haberi Görüntüle

''KİM KAOS PEŞİNDE KOŞUYORSA İNSANLIĞI TARTIŞMAYA AÇIKTIR''

Kim kaos peşinde koşuyorsa insanlığı tartışmaya açıktır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir. Depremden menfaat devşirmek isteyen hata yapar. Aslında depremde mücadele amacıyla kapsamlı çalışmalar uzun süredir gündemdedir. İlk olarak fay hatları haritası güncellenmiştir. 2018 yılında bina deprem yönetmeliği güncellenmiştir. Türkiye genelinde 6.7 milyon riskli bina tespit edildi. Deprem ve doğal afetler kaçınılmaz olarak yaşanacaktır. 

18 Mart (yarın) Çanakkale'de okullar tatil mi? Çanakkale'de Pazartesi okul... Haberi Görüntüle

''MÜTEAHHİTLER MALZEMEDEN ÇALMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ''

Siyaseti makul, medeni ve milli ilkelere müzahir yapmaktan aciz olanlar temelsiz eleştirilerini yapmadan evvel aynaya bakmalıdırlar. İnsan kaynaklı hataları sıfırlamak zorundayız. Önce tedbir alıp sonra tevekkül içinde hayatımıza devam etmeliyiz.  İnsani ve fiziki kusurlar doğal afetin boyutunu artırmaktadır. Gölcük depremi bir milattır. Bu tarihten önce inşa edilen binalarda zemin etüdü zorunluluğu yoktu. Hazır beton yoktu. Binaların demirlerinin dayanıklılığı azalıyordu. Müteahhitler malzemeden çalmayı alışkanlık haline getirmişti.

Mahalledeki çocukları yıllarca süngerli odada istismar etti! Sucu Metin Şenay... Haberi Görüntüle

''İSTANBUL İÇİN HAZIR OLMALIYIZ''

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2021 yılında açıklanan yeni kentsel dönüşüm vizyonuna göre Türkiye genelinde 6,7 milyon riskli yapı tespit edilmiştir. İstanbul'da mevcut yapı stokunun yüzde 70'inin 1999 öncesinde yapıldığı dikkate alındığında derhal harekete geçmemiz ertelenemez bir mecburiyettir. İstanbul için dillendirilen felaket senaryolarının bütün ihtimallerini değerlendirip hazırlıklı olmalıyız. Kaybedecek zamanımız yoktur. Cumhur İttifakımız olarak biz bu ağır yükü her şart altında kaldırırız. Bedeli ne olursa olsun Türkiyemize sahip çıkarız.

Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu? Haberi Görüntüle

2024 MARDİN-MAZIDAĞI SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Mazıdağı'nda hangi... Haberi Görüntüle

''DEVLET HER ŞEYE HAKİMDİR, İFTİRALAR BEYHUDEDİR''

Kahramanmaraş depremindeki yaralar sarılmaktadır. Felaketler karşısında fedakarlığın cesaretini gösterdiğimiz sürece milli varlığımızı perçinleştiririz. Her yenilgiden sonra yeniden zafere odaklanmış devletler tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Zincirleme felaketlerin tarifsiz sızısı hep aynıdır. Türk milletinin kutlu yürüyüşü ne zaman çetin zoırluklarla kesişse, dayanışma ve yardımlaşma her zaman imdadımıza yetişmektedir. Hükümet verimli ve etkin bir afet yönetimiyle Kahramanmaraş depremindeki yaraları sarmaktadır. Devlet her şeye hakimdir. İftiralar ise beyhudedir.

2024 Sultangazi iftar çadırı nerede? Sultangazi'de iftar çadırı kurulacak mı,... Haberi Görüntüle

''DEVLET VE MİLLET TEK VÜCUT OLMUŞTUR''

Yardımlaşmanın gücüyle, dayanışmanın güveniyle, paylaşmanın keremiyle, sabrın selametiyle, kardeşliğin erdemiyle zorlukların üstesinden gelinecektir. Türkiye tek yürektir, devlet ve millet tek vücut olmuştur. Bazı siyasetçiler gibi çöp tenekesi karıştırmayacağız. Bizim siyasetimiz, milletimizin somut sorunlarına samimiyet ve empati ile odaklanmaya dayanmaktadır. Bölgedeki şehirlerimizi yeniden inşa ve ihya edeceğiz. Varto depremiyle Kahramanmaraş depremi büyüklük açısından farklı olsa da aynı manevi muhtevaya sahiptir. Milli mücadele yıllarından bu yana, Türk milleti hiç bu kadar kendiliğinden ve eş zamanlı organize olmamıştır. Bu duruş, büyük bir millet duruşudur.

TRT1 yayın akışı: 27 Mart 2024 TRT1'de bugün hangi program,... Haberi Görüntüle

''SORUMLULARDAN ADALET ÖNÜNDE HESAP SORULACAK''

Türkiye'nin yıkımını bel bağlayan çürük çarık zihniyetlerin maalesef gözünü siyasi ikbal hırsı bürümüştür. İktidarın kaybetmesi uğruna vatanın ve milletin kaybetmesine oynayanlarla nasıl bir arada yaşayacağız. Kahramanmaraş depreminin enine boyuna tüm boyutlarıyla konuşulacağı günler elbet gelecek. Sorumlulardan adalet önünde hesap sorulacaktır. Yıkılan binalarla ilişkili olan ahlaksız müteahhitlerin kapsamına alan o soruşturma süreci de işlemektedir.

Turgut Altınok'tan Yavaş'a tepki: Oy almak için katillere Apo bey... Haberi Görüntüle

ALTILI MASAYA TEPKİ: NE SANDIKTAN KAÇARIZ NE DEMOKRASİYİ YOK SAYARIZ

Ayrıca bir insanımız dahi enkaz altındayken haksız ve hayasız siyasi eleşştiri yapmak, seçim tarihi ile spekülasyon üretmek vebaldir. Bu vebal zillet ittifakını teşkil eden her partinin hissesine eşit olarak düşmüştür. Arama kurtarma faaliyetleri devam ederken devleti ve hükümeti sistematik şekilde suçlamak terbiyesizliktir. Siyasi hesap yapıyor olmak insafsızlıktır. Ne sandıktan kaçarız ne demokrasiyi yok sayarız. Siyasi hesap yapmak insafsızlık.

Son dakika: İzmir'de lojistik deposunda korkutan yangın Haberi Görüntüle

''YERE BATSIN SİZİN SİYASETİNİZ''

Diyorlar ki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yüzünden acılar artmış. Afet iyi yönetilememiş. Diyorlar ki yardım faaliyetlerinin doğru koordine edilemediğinden felaketin boyutları vahim seviyeye ulaşmış. Ülkemizin en acil ihtiyacının yeni ve etkin bir iktidar olduğunu kaydetmişler. Sizde hiç mi Allah korkusu kalmadı? Yere batsın sizin siyasetiniz. Böyle bir ucuz ve meczup siyasete nasıl saparsınız? Rahat olun, biraz sabredin, Türk Milleti sizin boyun ölçünüzü yakında sandığa gömerek ilan edecektir. Acılarımızın ortasında seçim polemiği yapan zillet ittifakı paranoyaktır. Askerler nerede dediler, kahramanlar her yerdeydi. Karamsarlık aşılayıp kriz ikmali yapan bu kimliksizler koordinasyondan ne anladıklarını, nereye varmak istediklerinin mertçe açıklayacak yürekliliğe sahipler midir?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading