Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçeli'den birlik mesajı: Gün kenetlenme günüdür

Bahçeli'den birlik mesajı: Gün kenetlenme günüdür

Son dakika haberleri... Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 depreme ilişkin birlik mesajı verdi. Bahçeli, ''Gün bir olma, kenetlenme günüdür. Milletimizle tek yumruk olacağız. Devlet ve hükümet tüm imkanlarını seferber etti.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalada bulundu. Bahçeli, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 depreme ilişkin birlik mesajı verdi. Bahçeli, ''Gün bir olma, kenetlenme günüdür. Milletimizle tek yumruk olacağız. Devlet ve hükümet tüm imkanlarını seferber etti.'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde; 

7.7 ve 7.6'lık deprem ağır bilanço ortaya çıkardı. Gündemimizin yegane konusu depremdir. Bu gerçeği değiştirmemiz imkansızdır. Coğrafyamızı yok saymamız mümkün değildir. Dün sabaha karşı saat 4.17'de Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetinde deprem meydana gelmiş. Kahramanmaraş'ın yanı sıra çok sayıda ilde hissedildi. Yine dün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 12.24'de 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Artçı sarsıntılar kesintisiz şekilde devam etmiştir.

Bütün mitinglerde en ön safhada o vardı! Diyarbakırlı Neno sonunda... Haberi Görüntüle

''GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR''

Gün, birlik, beraberlik ve kenetlenme günüdür. İKi büyük depremde ağır bilanço ortaya çıktı. Bilanço maalesef çok ağır. Gün bir olma, kenetlenme günüdür. Milletimizle tek yumruk olacağız. Devlet ve hükümet tüm imkanlarını seferber etti. Zorlukları muhakkak aşacağız. Devlet ve hükümet deprem bölgesinde teyakkuzdadır. MHP arama kurtarma mücadelesine sonuna kadar destek sağlayacak, hükümetin yanında olacaktır. Sükunet, metanet ve cesaretimizi kaybetmemeliyiz.

Elektrikli İtalyan Fiat Topolino Türkiye piyasasın! İşte şirin Topolino'nun satış... Haberi Görüntüle

"SOSYAL MEDYA FARLERİNE KESİNLİKLE GÖZ YUMMAYACAĞIZ"

Normal zamanlardaki gibi mesnetsiz eleştirilerin sahneleneceği bir zamanda değiliz. Depremi fırsat bilen sosyal medya farelerine, ajitasyon yapan çıkarcılara, felaketi istismar etmeye gayret eden utanmazlara ve vandallara göz yummayacağız. Bu da geçecektir. Allah bizimledir. Bu çilemizde bitecektir.

Murat Kurum Avcılar mitinginde konuştu: 'Metrolar bozuldu, otobüsler yandı yandı... Haberi Görüntüle

''YENİ DÜNYANIN AKIŞ VE İLERLEYİŞİNİ LEHİMİZE ÇEVİRECEĞİZ''

Partimizin kuruluşuyla milliyetçilik, Anadolu'da millet evlatlarının gönlüne yerleşmiştir. Önündeki tüm engellere rağmen milliyetçilik, vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi artmış ve siyasi bir müessese olarak MHP millette sağlam bir yer edinmiştir. Partimiz tüm imkanlarla tüm yurtta teşkilatlanmış, geniş ve güçlü yapısını, karar mekanizmalarını temin etmiştir. MHP yalnızca Türkiye'yi değil, soydaşlarımızı, mazlum milletleri küresel kargaşadan kurtaracak bir anlayış olmayı başarmıştır. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefi yeni dünyanın akış ve ilerleyişini lehimize çevirecektir. 

2024 Şile'de iftar çadırı (aşevi) kuruldu mu? Şile'deki iftar çadırı... Haberi Görüntüle

ÇANKIRI TOPLANTISI ERTELENDİ

Çankırı'da yapmayı planladığımız açık hava toplantımızı deprem nedeniyle başka bir tarihe erteledik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading