Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bahçeli'den Ahbap ve BabalaTV'ye tepki: Ahbap çavuş ilişkileriyle devleti gölgelemeyin

Bahçeli'den Ahbap ve BabalaTV'ye tepki: Ahbap çavuş ilişkileriyle devleti gölgelemeyin

Son dakika haberleri... Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Ahbap ve BabalaTV'ye ilişkin yaptığı açıklamada ''Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların artık TV'lerde yer almaması lazımdır'' dedi.

Gündem

29.01.2024, 00:26

Son dakika haberleri... MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendiridi. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Bilim insanları bu ikiz depremin 500 atom bombası gücüne denk düştüğünü ileri sürmüştür. Her gün acılarımıza yenileri eklenmiştir. Şehirlerimiz harap olmuştur. Bu tip depremlerin diğer fay hatlarını harekete geçirip geçirmeyeceği mutlaka ele alınmalıdır. Depremle sarsılan 10 ilimizde hayat mücadelesi veren 13.5 milyon vatandaşımızı ciddi mağduriyetlere uğradığı ortadadır. Seferberlik ruhuyla harekete geçip milletvekillerimizden oluşan heyeti deprem bölgesine gönderdik. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi: Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu Haberi Görüntüle

''KENTLEŞME POLİTİKALARIMIZI GÖZDEN GEÇİRMELİYİZ'

Savaşlara, doğal afetlere, salgın hastalıklara, darbe teşebbüslere, isyan girişimlerine, istiklalimize yönelik menfur suikastlara karşı aynı cephede mücadele ettik. Enkazın üzerinde tepinen utanmazlara her dönemde şahitlik ettik. İnsanlarımız imdat çağrısı yaparken, milletimizin ahları arşı titretirken, afetzedeler hayata tutunmaya çalışırken, vicdan fukaralarını esefle, ibretle izledik. Olağanüstü bir dönemden geçtiğimiz kuşkusuzdur. Deprem felaketi ne ilk ne de son olacaktır. Kentleşme politikalarımızı gözden geçirmeliyiz. Bunu hemen yapmalıyız.

Meteoroloji'den 10 kente sarı kodlu uyarı yapıldı! 18 Mart bugün... Haberi Görüntüle

''LEVHA 3 METRE HAREKET ETTİ''

Öyle bir felaketle yüz yüzeyiz ki Anadolu levhasının, Arap levhasına göre en az 3 metre hareket ettiği uzmanlarca ifade edilmiştir. Hatay'ın Altınözü ilçesindeki bir zeytin bahçesinde, 200 metre genişliğinde, 400 metre uzunluğunda, 50 metre derinliğinde bir yarık oluşturmuştur. Zelzele bölgede tarih boyunca yaşanan en yıkıcı sismik hareketlilik olarak kayıtlara geçmiştir. Yaşadığımız depremde en az 5 fay segmentinin kırıldığı iddia edilmektedir. Son 100 yılda 27 Aralık 1939 Erzincan depremi 7.9, 17 Ağustos 1999 Gölcük depremi 7.4, 6 Şubat Pazarcık depremi 7.7 ve Elbistan depremi 7.6 olarak gerçekleşmiştir. İkiz depremler 110 bin kilometrekarelik bölgede, 10 ilimizi, 113 ilçemizi, 6514 köyümüzü doğrudan doğruya vurmuştur. Türkiye nüfusunun yüzde 15.7'si, tarımsal alanın yüzde 14.5'i depremin yıkım alanında kalmıştır.

2024 MANİSA-SELENDİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Selendi2de hangi... Haberi Görüntüle

''BU İMTİHANDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ''

Bin nasihat fayda etmiyor ama yeri geliyor bir musibet kendimize gelmemize vesile oluyor. Milli birlik ve beraberlik ruhuyla kenetlenmemiz gereken dönemdeyiz. Yara bere içindeyiz ama mutlaka iyileşeceğiz. Manevi bir imtihandayız ama bu imtihandan alnımızın akıyla çıkacağız. Hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine inanıyoruz. Sarsıldık fakat düşmeyeceğiz. Şer kumpanyalara şahit olduk. Enkazın üzerinde tepinen utanmazlara her dönemde şahitlik ettik. İnsanlarımız imdat çağrısı yaparken kazanç ve çıkar çetelesi tutan vicdan fukaralarını öfkeyle izledik.

31 Mart Şanlıurfa'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün seçim günü URFAKART... Haberi Görüntüle

''BAŞKALARI GİBİ ŞOV PEŞİNDE DEĞİLİZ''

İki el nasıl bir baş içinse, hepimiz depremzede kardeşlerimizle biriz, kenetlenmiş haldeyiz. Yaralarımızı saracağız. Yıkımı telafi edeceğiz. Sadece 10 ilimize değil, Türkiyemizin de üzerine göçen binaları teker teker kaldıracağız. Milletvekillerimizden oluşan bir heyeti derhal afet bölgesine göndermiştim. Teşkilatlarımız devreye girmiştir. Çalışmalarımız AFAD'la koordineli şekilde ifa ve idame edilmiştir. Dava arkadaşlarımız AFAD'ın yardım kampanyasına destek olmuşlardır. Başkaları gibi şov peşinde değiliz, fırsat kollamıyoruz. Milletin yaşadığı her acı bizim acımızdır. Felakette ortalıkta gezinenlere asla benzemeyiz. Depremden etkilenen tüm illeri sırasıyla ziyaret edeceğim. 

Karabük Üniversitesi'nden iddialara yanıt geldi: HIV ve HPV iddiaları tamamen... Haberi Görüntüle

''TÜM İLLERİ SIRASIYLA ZİYARET EDECEĞİM''

Milletimizin yaşadığı her acı bizim acımızdır. MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret etmek amacıyla, kararı tatbik etmek için makul bir zaman kollamıştım. O zaman gelmiştir. Milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım. Çalışmaların aksamasına fırsat vermeden illeri ziyaret edeceğim. Devlet yok diyen karakter yoksunları, işbirlikçi sefillerdir. Bunlar baksa da göremez, görse de itiraf edemez.

LGS'ye nasıl, nereden başvuru yapılır 2024? LGS son başvuru tarihi... Haberi Görüntüle

''DEVLET YOK DİYEN KARAKTER YOKSUNLARI İŞBİRLİKÇİ SEFİLLERDİR''

Sayın Cumhurbaşkanımız depremle yıkıma uğrayan illerimize intikal ederek, depremzedelerin acılarını paylaştı. Devlet bastığınız her yerde hakimdir. Kimse kusura bakmasın ama devlet yok diyen karakter yoksunları, işbirlikçi sefillerdir. 30 yıl eğri büyüyen bir ağacın bir anda doğrulmasını elbette beklemiyoruz. Felaketi fırsata çevirmek isteyen sismsarlar görülmektedir. Sosyal medya gösterisi yapan haşeratlar, hepsi birden ortalığa üşüşmüştür. Dünyanın neresinde olursa olsun, bu çaptaki doğal afetle başa çıkmak kolay değildir. Devlet ve hükümetin hakkını teslim etmek lazım. O gelmedi ben geldim tartışması deprem kadar yıkıcıdır. Sürüde koyunu olmayan çobanla uğraşır, camide gözü olmayan imamla uğraşır. Vatanla işi olmayan devletle uğraşır.

Büyük operasyon başlıyor! Türkiye'nin 'kuzey Irak' stratejisi belli oldu: Bağdat’a... Haberi Görüntüle

''AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLERİYLE DEVLETİ GÖLGELEMEYİN''

Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır da ahbapçılar ve babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların artık televizyonda yer almaması lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür. Her mikrobun üstesinden gelmesi mümkündür. Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur. Hele bir belimizi doğrultalım, sırtımıza yapışan kenelerle o zaman hesaplaşacağız. Ahbap çavuş ilişkileriyle devleti gölgelemeyin. Baraj patladığını iddia edip sosyal medyada servis ederek korku ve paniğe neden olanlar afet bölgesinde neyin peşinde.

Cübbeli Ahmet kalp krizi mi geçirdi? Ahmet Mahmut Ünlü yoğun... Haberi Görüntüle

''HÜKÜMET AFET BÖLGESİNDE GEZİKMEKSİZİN KARARGAH KURMUŞTUR''

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat ilçesinde depremden 116 saat sonra Yavuz'a meleklerin kanat gerdiğine inanmayalım mı? Kahramanmaraş'ta depremden 64 sonra gün yüzüne çıkartılan Doğan kardeşimizin duvara yazdığı, 'umudumuzu kaybetmeyin' yazısı çok değerlidir. 60 saat sonra kurtarılan 20 günlük bebek, 80 saat sonra kurtarılan 12 yaşındaki Mahir ve daha nice karanlıktan aydınlığa taşınan kardeşlerim Allah'ın lütfu değil de nedir. Hükümet afet bölgesine gecikmeksizin karargah kurmuştur. 6 Şubat depremini malzeme haline getirip siyasi talancılğa soyunanlar kanser hücreleridir.

CHP'li Belediye Başkanı Akgün'den Türk milletine hakaret! Vatandaşlar tepki gösterdi Haberi Görüntüle

''UZAKTAN EĞİTİME SICAK BAKIYORUZ''

Charlie Hebdo dergisi ile CHP'nin başının arasında fark gören var mıdır? 17 Ağustos depremini yaşamış bir hükümette görev almış birisiyim. Bugünler geçecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vaziyet almıştır. Gelecekteki muhtemel felaketlerin acılarını en aza çekebiliriz. Muhalefet partileri OHAL'e 'hayır' diyerek tarafını göstermiştir. Üniversitelerin uzak eğitimine sıcak bakıyor, depremzedelerin yurtlarda ihtiyaçlarının karşılanacağına inanıyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading