Yandex Metrica

Bahçeli'den ABD'ye Ülkü Ocakları cevabı: Bu kadar mı korkuyorsunuz bizden?

Bahçeli'den ABD'ye Ülkü Ocakları cevabı: Bu kadar mı korkuyorsunuz bizden?

MHP Lideri Bahçeli, Ülkü Ocakları'na 'terör örgütü' imasında bulunan ABD Temsilciler Meclisi üyelerine meydan okudu: Bu kadar mı korkuyorsunuz bizden? Terörist arıyorsanız Pensilvanya'ya bakın!

Gündem

04.02.2024, 20:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları'nı terör örgütü gibi gösterme hazırlığındaki ABD'ye sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin FETÖ destekçisi Temsilciler Meclisi üyeleri başta olmak üzere terör yandaşı ABD'ye verdiği cevap sosyal medyada onbinlerce kişi tarafından paylaşıldı. İşte Bahçeli'nin Washington'a meydan okuduğu o anlar:



"Bu kadar mı korkuyorlar bizden? Bu kadar mı kabuslar görüyorlar Ülkücülerin varlığından? Bu denli mi ürküyorlar cesaretimizden? Ülkü Ocaklarında yetişmekten iftihar eden bir Genel Başkanım. Hayatım boyunca kalbimin ve fikrimin bir köşesinde MHP'yi, diğer köşesinde Ülkü Ocaklarını bir sancak gibi taşıdım. İkbal için değil, Türklüğün muzaffer şafağının sökmesi, Türk milletinin istiklal ve istikbal haklarının ebed müddet muhafazası için ülkücü oldum, ülkücü yaşadım, vakti saati geldiğinde can emanetini de ülkücü olarak Rabb'ime teslim edeceğim. Bundan da şeref ve bahtiyarlık duyacağım." 

"Ülkü Ocaklarından şehit çıkar, gazi çıkar, kahraman, vatan ve millet sevdalısı çıkar. Devlet ve siyaset adamı çıkar. Sanatçı ve bilim insanı, yiğitler yiğidi insan çıkar. Bir tek terörist, hain, devlet ve millet düşmanı çıkmaz. İlle de terörist arıyorlarsa, terör örgütü görmeye merak sarmışlarsa, onlara Pensilvanya’ya bakın, FETÖ’yü kurcalayın, PKK’ya, YPG’ye, DEAŞ’a odaklanın diyeceğim. Velakin nafile, çünkü baktıkları yerde görecekleri yalnızca kendileri olacaktır." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading