Yandex Metrica

Bahar yağmurları geliyor! Tüm yurtta etkili olacak

Bahar yağmurları geliyor! Tüm yurtta etkili olacak

Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre, yarın yurdun sadece doğu kesimleri yağış alırken, perşembe ve cuma günü ise ülke genelinde gök gürültülü sağanak etkili olacak. Meteoroloji'den yapılan uyarılarda sellere ve heyelanlara karşı dikkatli olunması gerektiği söylendi. Meteoroloji ayrıca 8 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:05

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahmin raporuna göre, yarın tüm yurtta sağanak yağışlar etkili olacak.

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜNE DİKKAT

Yağışların yoğun görüleceği bölgeler şu şekilde: Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile İç Anadolu'nun doğusu

Kalan kesimlerde ise parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Perşembe ve cuma günü ise ülke genelinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman? YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINAYA DİKKAT!

Öte yandan, Doğu Anadolu'nun doğusunda yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, rüzgarın yarın Doğu Anadolu'nun doğusunda (Kars, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari, Şırnak çevreleri ile Erzurum ve Mardin'in doğusunda) güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 kilometre/saat), yükseklerinde ise yer yer kısa süreli fırtına (60-80 kilometre/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ağaç ve direk devrilmesi, kar erimesi, ulaşımda aksamalar, toz taşınımı ve savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı! İşte başvuru şartları... KPSS şartı yok! Mülakat yok! İŞKUR'dan 114.963 kişiye iş fırsatı!... Haberi Görüntüle

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Ankara'da, yarın yağış beklenmezken en yüksek sıcaklık 19 derece civarı olacak. Perşembe ve cuma günü yağışlı havanın etkili olacağı kentte sıcaklıklar 16 derece civarına düşecek.

İstanbul'da, bugün olduğu gibi parçalı bulutlu hava yarın da hakim olacak. Perşembe ve cuma günü ise yurt genelinde olduğu gibi mega kentte de gök gürültülü sağanak görülecek. Hava sıcaklığı ise 17 derece civarı seyredecek.

İzmir'de, yarın parçalı bulutlu hava, perşembe ve cuma günü yerini gök gürültülü sağanağa bırakacak. Kentte en yüksek sıcaklık değeri yarın 23, diğer günler ise 23-24 derece civarında olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading