Bahar Aksu cinayetinde flaş gelişme! Katil Elibol keşif yapmış: Görüntüler ortaya çıktı!

İstanbul Şişli’de sokak ortasında yaşanan Bahar Aksu’nun cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Katil eski eşi Rüstem Elibol’un cinayeti işlemeden 2 gün önce keşif yaptığı görüntüler ortaya çıktı.
Türkiye’yi derinden etkileyen Bahar Aksu cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Sabah işe giderken Aksu’yu katleden eski eşi Rüstem Elibol’un olaydan önce keşif yaptığı fark edildi.
CİNAYET ÖNCESİ OLAY YERİNDE GÖRÜLDÜ
Yaşanan cinayet sonrasında çalışmalara devam eden ekipler katil Rüstem Elibol’un olaydan 2 gün önce olay bölgesinde dolaştığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülere bakıldığında, Bahar Aksu’nun işe gideceği sokakta gezerek ve keşif yapan şüpheli yanında biriyle yürüyor. Daha sonra bir kafeye giriyor.
ÖLDÜRMEDEN ÖNCE KEŞİF YAPMIŞ
Bu görüntülere ulaşılması sonrası katilin aslında cinayeti işlemeden önce olay yerinde keşif yaptığı iddia edildi.
NE OLMUŞTU?
İşe giderken Bahar Aksu (34), eski eşi ve arkadaşları tarafından önce kaçırılmaya çalışıldı. Araca binmemek için uzun süre direnen Aksu, eski eşi Rüstem Elibol tarafından silahla vurularak acımasızca öldürüldü. Olayın sonrası yakalanan katil zanlısı Rüstem Elibol ve 3 kişi tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
TRHABER
