Yandex Metrica

Azılı teröristler CHP'nin kurtarma listesinde! İşte skandal listenin şoke eden detayları

Azılı teröristler CHP'nin kurtarma listesinde! İşte skandal listenin şoke eden detayları

Mersin'de polisevine düzenlenen hain terör saldırısını gerçekleştiren PKK'lı Dilşah Ercan'ı 'gazeteci' diyerek savunduğu ortaya çıkan CHP'nin raporunda, birçok azılı teröristin yer aldığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Mersin'de polisevine düzenlenen kalleş saldırı sonrası polis memuru Sedat Gezer şehit olurken iki PKK'lı kadın kendilerini patlattı. Bir polisi şehit eden terörist Dilşah Ercan'ın yer aldığı CHP'ye ait Tutuklu Gazeteciler Raporu'ndan başka isimler de çıktı. CHP'nin özgürlük istediği Zozan Tolan kod adlı terörist Dilşah Ercan'ın yanı sıra başka isimlerin de listede yer alması Kılıçdaroğlu'nun PKK ile kol kola gezdiğinin bir başka göstergesi oldu. İşte skandal raporun detayları...

İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da yeni gelişme! İhaleye fesat karıştırmaktan soruşturma açılmıştı! Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava da... Haberi Görüntüle

HAİNLER CHP'NİN KURTARMA LİSTESİNDE

Sabah gazetesinin aktardığı bilgiye göre; "Dünya'nın en büyük gazeteci cezaevi Türkiye" adını verdikleri raporla, Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etmeye çalışan Cumhuriyet Halk Partisinin hazırladığı raporda, sözde gazeteci olduğu belirtilen ve birçoğu terör örgütü üyeliğinden hüküm giymiş 47 KCK-PKK-DYG, 9 DHKP-C, 4 MLKP üyesinin yer alması dikkatlerden kaçmadı. 

Sevcan Atak: Sevcan Atak, PKK terör örgütüne yardım etmek ve örgütün silahlı dağ kadrosuna katılmak isteyen Z.K. adlı kişiye yardım etti. Güvenlik takibinden kurtulmak için Z.K.'yı sakladığı gerekçesiyle hüküm giydi.

Faysal Tunç: PKK terör örgütü üyeliğinden hüküm giyen Ferhat Tunç, terör örgütünün silahlı dağ kadrosuna elaman kazandırmak için çalışmak ve bu kapsamda 18 yaşından küçük çocuk G.S.'nin örgüte katılımını organize etmek, Muş ilinde örgüt talimatı ve doktrini doğrultusunda eğitim faaliyetleri düzenlemek ve örgüt kararlarını internet üzerinden örgüt üyeleri ile paylaşmak ve uygulamaya geçirmek suçundan hüküm giydi.

Erdal Süsem: TKPML-TİKO PKK terör örgütü üyesi Erdal Süsem, 21 Mart 2000'de Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine silahla ateş açmak, H.B. isimli bir gazino sahibini silahla yaralamak ve örgüt adına haraç almak suçlarından hüküm giydi.

Ömer Faruk Çalışkan: Ömer Faruk Çalışkan, PKK terör örgütüne üye olmak, örgütün silahlı dağ kadrosuna eleman kazandırmak için çalışmalar yapmak, bu amaçla S.A. isimli şahsı İstanbul'dan Van iline götürerek, buradan Yüksekova'ya götürmeye çalışmak suçlarından tutuklandı. PKK'nın kırsal kadrosuna eleman kazandırmaya çalıştığı tespitine yer verilen Çalışkan da CHP'nin gazeteci listesine girmeyi başaran isimler arasında yer aldı.

Ferhat Çiftçi: Ferhat Çiftçi, güvenlik güçlerine molotof kokteyli ve havai fişek attı.

Kenan Karavil: Kenan Karavil PKK terör örgütünün şehir yapılanması olan KCK'nın bölge sorumluluğundan tutuklandı. Adana'da gerçekleştirilen terör amaçlı eylemler ile yasadışı gösterileri organize etti. PKK terör örgütünün silahlı dağ kadrosuna eleman kazandırmak amacıyla faaliyetlerde bulundu. CHP raporuna gazeteci olarak girdi.

Hatice Duman: MLKP terör örgütü adına faaliyette bulunan Duman, A.A. adlı şahısla birlikte kaldığı hücre evinde değişik çapta ateşli silahlarla yakalandı. Başkası adına düzenlenen sahte kimlik kullanan Duman, 31 Temmuz 2001'de Kadıköy ilçesi Kızıltoprak Mahallesi, Kalamış Marina'ya patlayıcı madde koymak, 24 Ocak 2003'de Eyüp ilçesi Rami Kuru Gıda Toptancılar Sitesinde bulunan Akbank Topçular Şubesinin silahlı soygunu, 17 Mart 2003'de ise Maltepe ilçesi Cevizli Mahallesinde A.K. ve H.K. adlı iki kişiye ait silahların yağmalanması olaylarından hüküm giydi.

Bayram Namaz:  MLKP terör örgütü yöneticiliğinden tutuklu olarak giren sözde gazeteci "Baran Serhat" kod adlı Bayram Namaz, İçişleri Bakanlığı'nın Terörden Arananlar Listesinde kırmızı kategoride aranırken, PKK saflarından Suriye'de çatışırken aracına konulan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu öldü.MLKP'li Namaz, 2014'te cezaevinden çıkarak Suriye'nin kuzeyindeki PKK/YPG saflarına katılmıştı.

Mustafa Gök: DHKP-C terör örgütü üyeliğinden hükümlü Gök, başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesi kullanırken yakalandı. Gök, 2 Nisan 1992'de Akbank Eyüp Şubesinin silahlı soygunu, 18 Şubat 1992 tarihinde polis memuru Bülent Ustun ve bir bekçinin öldürülmesi, yine aynı tarihte Kartal Tekel satış deposunun bombalanması, 16 Ekim 1991 tarihinde ANAP Pendik ilçe binasının bombalanması, 5 Nisan 1992 tarihinde dört polis memuru ile silahlı çatışma, yaralama ve öldürme eylemleri, 27 Mart 1991 tarihinde Ataköy'de bulunan bir helikopterin bombalanması, 7 Nisan 1992 tarihinde Alibeyköy Polis karakolunun bombalanması, 19 Nisan 1992 tarihinde Atışalanı Ekipler Amirliğine yönelik silahlı saldırı suçlarından hüküm giydi.CHP'nin raporuna "katıldığı eylemlerden ve yaptığı haberlerden ceza aldığını belirtiyor" ibaresi eklendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading