Yandex Metrica

Azarı yiyince Demirtaş, fabrika ayarlarına döndü: Kendi kendine konuşma ukalalık yapma

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Mersin'de örgüt mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıyı kınamıştı. Demirtaş'a saldırı üzerinden fırçalayan teröristbaşı duran Kalkan, teröristlerin eylemlerine saygı duyması konusunda Demirtaş'ı uyardı. Kalkan, "Yapanlara en azından dua et, karşı çıkma. Kendi kendine konuşma, ukalalık yapma. Kimsenin ukalalık yapacak hakkı yoktur." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Terör örgütü PKK mensubu teröristler, geçtiğimiz günlerde Mersin'in Mezitli ilçesinde yer alan polisevine uzun namlu ve bombalı saldırı düzenlemişti.

Gelişme sonrası örgütün siyasi ayağı HDP'nin tutuklu eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, söz konusu saldırıyı kınamıştı.

Bakan Süleyman Soylu, Demirtaş'ın PKK'yı temize çıkarmak için böyle bir paylaşım yaptığını vurgulamıştı. Demirtaş, günler sonra PKK'ı aklayan yeni bir açıklama yapmıştı. Söz konusu çıkışın nedeni ise örgüt elebaşının yayınladığı videoda ortaya çıktı.

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi 14 ilde FETÖ'ye KISKAÇ operasyonu! 50'den fazla şüpheli enselendi Haberi Görüntüle

TERÖRİSTBAŞINDAN DEMİRTAŞ'A FIRÇA 

Alçak saldırı hakkında örgütün yayın organına konuşan elebaşı Duran Kalkan, PKK'nın silahlı kanadı HPG'nin saldırıdan sonra yaptığı açıklamayı hatırlatarak; "Kürt siyasi hareketinin" bu çizgiye gelmesi gerektiğini söyledi.

Demirtaş ve HDP'nin saldırı hakkındaki kınama mesajlarını hedef alan teröristbaşı Kalkan, şunları söyledi:

"Mersin eylemini doğru anlamak ve değerlendirmek gerekli. HPG'nin açıklaması oldu. Herkes ondan ders çıkartmalı. Doğru çizgi budur. Ölçü bu. Gücün yetiyorsa sen de öyle ol. Gücün yetmiyorsa yettiği kadarıyla o çizgiye hizmet et. Yapanlara en azından dua et, karşı çıkma. Kendi kendine konuşma, ukalalık yapma. Kimsenin ukalalık yapacak hakkı yoktur."

Bu sözlerin ardından Demirtaş, PKK'ya yakınlığını bildiren bir başka paylaşım yaparak, örgüt ile HDP'nin arasının bozulamayacağını söyledi.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading