Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ayşenur Arslan’dan yeni skandal! Vatandaşın Togg heyecanından rahatsız oldu

Ayşenur Arslan’dan yeni skandal! Vatandaşın Togg heyecanından rahatsız oldu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg herkesi heyecanlandırırken CHP'li Halk Tv sunucusu Ayşenur Arslan rahatsız oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Vatandaşın yerli ve milli Togg'u sahiplenip heyecan duyması 177 bin 467 kişinin ön sipariş sürecine katılması ve dün 20 bin kişinin Togg T10X heyecanı yaşaması Halk Tv sunucusu Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti.

Bülent Cihantimur tutuklanacak mı? Eylem Tok'un eşi savcılığa çağırıldı! Haberi Görüntüle

TOGG'A GÖSTERİLEN İLGİDEN RAHATSIZ!

Türkiye'nin gururu niteliğinde olan elektrikli otomobili Togg'un ön sipariş süreci sona erdi. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından 20 bin Togg T10X modelinin ilk sahipleri canlı yayında açıklandı. Halk Tv sunucusu Ayşenur Arslan sunduğu Medya Mahallesi programında TOGG'a olan büyük ilgiyi ve sahiplenilmesinden rahatsızlık duydu. 

Özlem ve Tayyar Öz çifti skandalı! Şirketlerine atanan kayyum Bünyamin... Haberi Görüntüle

"YERLİ MERLİ DEĞİL"

İşte Ayşenur  Arslan'ın tepki çeken açıklamaları; 

Ne kadarı yerli anlata anlata bitiremedik. Yerli merli değil, orası şu burası şu. 170 binin üzerinde sipariş almış. Milletimiz alamayacağı kullanamayacağı arabaya nasıl sahip çıkıp da "Ah müjdeler olsun" diyebiliyor. Seçim gelirken bütün düğmelere basıyorlar dedik ya. Para bulamıyorlar. Ama alacakları paradan biraz fedakarlık edecekler anlaşılan.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading