Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aynen kanka aynen!

Aynen kanka aynen!

İBB Sözcüsü Murat Ongun güldürdü: İBB icraatlarıyla konuşur. Sizinle bizim aramızda “Kocaman Bir Fark Var”

Gündem

03.03.2024, 11:26

Bir musluk açılışı, bir temel atmama töreni, beş suya zam girişimi, kaybedilen yüzlerce at ve  sökülen yüzlerce dikey bahçe... Bunlar Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB'nin 2 yıllık icraatlari. İstanbul'u billboardlarla yöneten, icraatten çok slogan üreten İmamoğlu yönetimi, Ak Parti'nin yeni İstanbul teşkilatını yakın markaja aldı.

KABAKTEPE 'BILLBOARD BELEDİYECİLİĞİ'NİN PEŞİNDE

İBB'nin billboard belediyeciliğini sürekli şekilde afişe eden Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medyada aktif. Son olarak yayıncı Adem Metan ile katıldığı yayına gelen yorumlara halı saha maçı teklifiyle karşılık verdi.  Kabaktepe ''Adem, tweete gelen yorumlara baktım da arkadaşları çok iddialı gördüm. Diyorum ki sen bu takımı topla, ben de bizim takımı, halı sahalar açılınca kozlarımızı paylaşalım.'' ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra spor dünyasının tanıdık isimleri de maç teklifine ilgi gösterdi. 

ONGUN 'İCRAAT' YORUMUYLA GÜLDÜRDÜ

Paylaşımlara İmamoğlu'nun sözcüsü Murat Ongun, komik bir göndermeyle karşılık verdi. ''İBB-İSKİ ve diğer tüm iştiraklerimiz icraatlarıyla konuşur.'' diyen Ongun ''Kimileri de aynı saatlerde halı sahada top oynama hayali ile heyecanlanır! Sizinle bizim aramızda “Kocaman Bir Fark Var” ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullancıları Ongun'un bu twitine tepki gösterdi. İSKİ'nin yüzde 25 zam teklifinin AK Partili üyelerce reddedildiği gün yapılan bu paylaşımın yorumlarında İmamoğlu'nun komik ve tartışmalı 'icraatleri' hatırlatıldı.

İBB'NİN 2 YILLIK İCRAAT KARNESİ

İBB'yi sloganla yönetme politikası benimseyen Ekrem İmamoğlu yönetimi, pek çok icraatiyle alay konusu. Göreve gelir gelmez  Silahtarağa Arıtma Tesisi'nde temel atmama töreni düzenleyen İmamoğlu, seçim döneminde “İstanbulluların suyunu ucuzlatacağım” diyerek seçim sonrası İstanbulluları zam yağmuruna tuttu. 2 yılda suya 5 kez zam istedi. Son olarak Mayıs ayı oturumunda %50’ye varan zam teklifi, yine AK Parti Grubunca reddedildi. 

İstanbul’un yol kenarındaki duvarlarına yapılan peyzaj uygulamalarını söken İmamoğlu yönetimi, Adalar'dan satın aldığı atlardan 978 tanesini kaybetmişti.  

'İSTANBUL'A 2 YILDIR TEPEDEN BAKILIYOR'

Murat Ongun'un paylaşımın ardından, Kabaktepe İmamoğlu yönetiminin bu icraatlerini bir sosyal medya paylaşımıyla hatırlattı. Paylalşımında ''İstanbul'a 2 yıldır tepeden bakılıyor; hem de yan gözle. ifadesini kullanan Kabaktepe, İmamoğlu'nun tartışmalı 'icraatlerinin' fotoğraflarına yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading