Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupa Parlementosu Başkanı Sassoli'den Türkiye'yi hedef alan Kavala açıklaması!

Avrupa Parlementosu Başkanı Sassoli'den Türkiye'yi hedef alan Kavala açıklaması!

Avrupa Parlementosu Başkanı David Sassoli, Osman Kavala’nın bırakılması için bildiri hazırlayan 10 büyükelçinin istenmeyen adam ilan edileceğinin açıklanmasının ardından Türkiye'yi hedef aldı. 'Yılmayacağız' diyen Sassoli, provokasyoncu ve azmettirici Kavala'nın serbest bırakılması için çağrı yaptı.

Gündem

20.02.2024, 19:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu Osman Kavala’nın bırakılması için bildiri hazırlayan ABD büyükelçisi öncülüğündeki 10 büyükelçinin istenmeyen adam ilan edileceğini açıkladı.

Bu gelişme sonrası Avrupa Parlementosu Başkanı David Sassoli, sosyal medya hesabından Türk hükümetini hedef alan bir açıklama yaptı.

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

TÜRK YARGISINI HEDEF ALMAYA DEVAM EDİYORLAR

"On büyükelçinin sınır dışı edilmesi, Türk hükümetinin otoriter yöneliminin bir işaretidir. Yılmayacağız. Osman Kavala'ya özgürlük" mesajını paylaşan Sassoli, Türk yargısını hedef alan büyükelçilere destek çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading