Yandex Metrica
SON DAKİKA
Avrupa'nın göbeğinde PKK elebaşının konuşmalarını çocuklara dinlettiler! Strazburg'da terör kampı

Avrupa'nın göbeğinde PKK elebaşının konuşmalarını çocuklara dinlettiler! Strazburg'da terör kampı

Avrupa’da yuvalanmış PKK’lı teröristler Türkiye karşıtı güçlerden destek alarak “ideolojik eğitim” adı altında küçük yaştaki çocuklara terör örgütü PKK elebaşısının konuşmalarını dinletti. Terör örgütü, çocukların beynini yıkayarak Türkiye karşıtlığını aşıladı.

Gündem

23.01.2024, 20:12

Terör örgütü PKK, bilhassa Avrupa devletlerinden Türkiye karşıtlığı noktasında yoğun destek almaya devam ediyor. Kara ve hava operasyonları sayesinde Dağlarda sığınamayan terör örgütü mensupları, çareyi Avrupa'ya kaçmakta ve terör eylemlerini bu ülkelerde planlamakta buluyor. Batı ise, PKK'ya yoğun desteğini örtülü ve açık şekillerde gösteriyor.

İYİ Parti lideri Akşener'den Mansur Yavaş'a sert tepki: Siyasi ahlaksızlık,... Haberi Görüntüle

KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA TÜRKİYE KARŞITLIĞI AŞILADILAR

Türkiye karşıtı politikalarıyla bilinen Fransa'nın Strazburg kentinde bulunan PKK derneğinde "ideolojik eğitim" adı altında küçük yaştaki çocuklara terör örgütü PKK elebaşının konuşmaları dinletildi.

Beyoğlu'nda iftar çadırı kurulacak mı? 2024 Beyoğlu iftar çadırı nerede,... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BAŞKENTİ FRANSA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron Türkiye'nin PKK'ya karşı sınır ötesi operasyonunda BM Güvenlik Konseyi'nden kınama, AB'den de silah ambargosu kararı çıkarmak için çabalamıştı. Ancak Macron, bu adımlarında başarısızlığa uğrayarak Avrupa'daki etkisinin de sınırlı olduğunu göstermişti.

Çok sayıda PKK bağlantılı dernek, vakıf, basın kuruluşunun da bulunduğu Fransa'da örgüt, rahatça propaganda yapıyor ve üye devşiriyor. Bazı siyasi partilerin desteklediği PKK Türk kurumlarına zaman zaman saldırılar düzenliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading