Yandex Metrica

Avrupa'da hastalar sırada hayatını kaybediyor! Türkiye'de ambulans uçaklar hizmete ara vermiyor

Avrupa'da hastalar sırada hayatını kaybediyor! Türkiye'de ambulans uçaklar hizmete ara vermiyor

İngiltere'de sağlık grevleri sebebiyle hastalar acillerde saatlerce bekleyip hayatını kaybederken Türkiye'nin sosyal devlet anlayışının getirdiği icraatler ile hastalar en ücra bölgelerde bile gerek ambulans helikopterler gerekse ambulans uçaklar ile hastanelere yetiştiriliyor.

Gündem

23.01.2024, 20:17

İngiltere'de başlayan grevler sağlık sistemini çökertti. İngiltere'nin Ulusal Sağlık Servisi (NHS) şu anda grevlerin etkileri ve ciddi bir grip salgını ile boğuşuyor. Doktor grevleriyle başlayan ve ilaç kriziyle devam eden sağlık sistemi krizinin yeni noktası şimdi de hastaneler.

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE HASTALAR OTELLERE GÖNDERİLİYOR 

Hastaneler yatak talebini azaltmak amacıyla hastaları bir otele yerleştiriyor. Bristol, North Somerset ve South Gloucestershire’de acil tedaviye ihtiyaç duymayan ancak sosyal bakıma ihtiyaç duyan hastalar için oteller kullanılıyor.

Bristol, North Somerset ve South Gloucestershire, kasım ayından bu yana şehirdeki isimsiz bir otelde 30 hastaya kadar odalar kullanıyor.

Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Murat Aydın’dan Beykoz Belediyesi’nin borç iddialarına rakamlarla tek tek cevapladı! Haberi Görüntüle

500 HASTA ACİLDE BEKLERKEN ÖLDÜ 

Diğer yandan İngiltere'deki doktorlar birliği Royal College of Emergency Medicine Başkanı Dr. Adrian Boyle, Times Radio'ya İngiliz acil servislerindeki gecikmelerin her hafta 300 ila 500 ölüme neden olduğunu söyledi.

Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak için kaç puan alması lazım? Galatasaray kaç maç kazanırsa şampiyon olur? 2024 Galatasaray'ın şampiyon olmak... Haberi Görüntüle

SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI YURDUN DÖRT BİR YANINDA 

Türkiye'de ise sosyal devlet anlayışı yurdun dört bir yanında hakim oldu. Ambulans uçak ve helikopterler ile ülkenin her yerinde acil sağlık hizmeti verilirken bunun son örneği Mardin'de yaşandı. 

Mardin'de soluk borusunda rahatsızlık bulunan 5 aylık bebek, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Bakan Yerlikaya'dan terörle mücadele açıklaması: Operasyonlar yaz kış devam edecek Haberi Görüntüle

AMBULANS UÇAKLA ANKARA'YA SEVK EDİLDİ 

Kızıltepe ilçesinde özel bir hastanede tedavi gören 5 aylık Zehra Beren E'ye konjenital trakeomalazi (soluk borusuna destek olan kıkırdağın doğuştan gevşek olması) tanısı konuldu.

Bebeğin Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edilmesine karar verildi.

Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından Zehra Beren E. için kente ambulans uçak gönderildi.

Ambulansla hastaneden alınarak Mardin Havalimanı'na ulaştırılan bebek, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

MHP Başkanlık Divanı'nda kimler var? MHP Başkanlık Divanı'ndaki isimler belli oldu mu? MHP Başkanlık Divanı'nda kimler var? MHP Başkanlık Divanı'ndaki isimler belli... Haberi Görüntüle

AMBULANS HELİKOPTERLER HASTALARI HASTANEYE YETİŞTİRİYOR 

Diğer yandan, Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde damdan düşmesi sonucu kalçası kırılan Alzheimer hastası Turgut Aydın (86) tedavi için ambulans helikopterle kent merkezindeki hastaneye nakledildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading