Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aslı Baykal'dan masaya ve stratejisine "kara mizah" tepkisi: Sürekli İstanbul dışında olması yeterince tuhafken...

Aslı Baykal'dan masaya ve stratejisine "kara mizah" tepkisi: Sürekli İstanbul dışında olması yeterince tuhafken...

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, masanın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun yanına Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın yardımcı olarak verilmesi kararını "Kara mizah gibi" şeklinde değerlendirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:33

Son günlerin en çok konuşulan ismi olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 Mart'taki Altılı Masa toplantısının ardından yaptığı açıklama ile 'kumar' ve 'noter' masası olarak hedef aldığı Altılı Masa'ya, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olması şartıyla yeniden döndü.

Kaos yaşayan Altılı Masa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi.

Diğer 5 genel başkanın da cumhurbaşkanı yardımcısı olarak açıklandığı altılı masada İmamoğlu ve Yavaş'ın da zoraki cumhurbaşkanı yardımcısı olarak şart koşulması tartışmalara neden oldu.

Dune: Çöl Gezegeni bölüm iki kaç saat sürüyor? DUNE 2... Haberi Görüntüle

"SÜREKLİ İSTANBUL DIŞINDA OLMASI YETERİNCE TUHAFKEN..."

Vatandaşlar tarafından büyük tepki toplayan bu yönteme Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal da tepki gösterdi.

Aslı Baykal, altılı masanın koltuk ve makam paylaşımı yaptığı pazarlıklara ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Baykal, "Altılı masa herhangi bir icraat yapmayacağız biz makam paylaşıyoruz diyor gözümüzün içine bakarak. İstanbulluların 15 milyon nüfuslu şehri yönetmesi ve icraat yapması için oy verdiği belediye başkanının sürekli İstanbul dışında olması yeterince tuhafken, Türkiye'nin en problemli ve en büyük iki kentinin belediye başkanlarının şehirlerine ek olarak Türkiyeyi de yönetecek olmaları kara mizah gibi." yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading