Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na ağır göndermeler! Hamburger hatırlatması

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na ağır göndermeler! Hamburger hatırlatması

Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr Aslı Baykal'dan, CHP yönetimine yönelik sert bir açıklama daha geldi. Parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tartışmalı ABD ve İngiltere ziyaretlerine gönderme yapan Baykal, "Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:05

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Biyokimya mühendisi Prof. Dr. Aslı Baykal, Altılı Masa diye anılan Millet İttifakı'na yönelik 'gayrı mili' çıkışı sonrası bu kez de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu doğdrudan hedef aldı.

27 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

"ELBETTE DEMOKRATIM VE MİLLİYİM"

Kılıçdaroğlu ve partisinin son dönemdeki "Milliyetçilik" ilkesinden uzak duruşuna atfen Baykal , "Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur. Elbette özgürlükçü ve demokratım ve elbette milliyim. Benim çizdiğim siyasal model budur" ifadelerini kullandı.

Aslı Baykal, "Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil." dedi.

2024 KAHRAMANMARAŞ-AFŞİN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Afşin'de hangi... Haberi Görüntüle

"ELBETTE HESAPLAŞACAĞIZ" DEMİŞTİ

"Bu yola çıktığım zaman, babama komplo kuran gayrımilli odağın karşıma çıkacağını biliyordum. Görüyorum ki çok aceleciler. Onlarla elbette hesaplaşacağız."

"Ama şimdi daha öncelikli bir gündemim var. Gayrımilli odağın iktidar olamayacağı bir teorik zemine katkıda bulunmaya çalışıyorum. Sonra onları cımbızımla teker teker toplayacağım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading