Yandex Metrica
SON DAKİKA
Asker kurtardı! MSB paylaştı: Güzeller güzeli bir evladımız daha hayata tutundu

Asker kurtardı! MSB paylaştı: Güzeller güzeli bir evladımız daha hayata tutundu

Türkiye, tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Kahramanmaraş, saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı. Kahramanmaraş depremi sonrası Gaziantep'te 6.4 ve 6.5 büyüklüğünde peş peşe iki büyük deprem yaşandı. Devlet, tüm birimleriyle ilk andan itibaren arama-kurtarma çalışmaları için teyakkuz haline geçti. Türk Silahlı Kuvvetleri de bölgede arama kurtarma çalışmalarına eşlik ediyor. Bölgeden sevindirici haberler gelemeye devam ediyor.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Deprem son dakika haberleri: Türkiye, tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Kahramanmaraş, saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem ile sarsıldı. Kahramanmaraş depremi sonrası Gaziantep'te 6.4 ve 6.5 büyüklüğünde peş peşe iki büyük deprem yaşandı. Kahramanmaraş Elbistan'da saat 13.24'te 7.6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Devlet, tüm birimleriyle ilk andan itibaren arama-kurtarma çalışmaları için teyakkuz haline geçti. Türk Silahlı Kuvvetleri de bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılıyor. 

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Gaziantep Nurdağı’nda güzeller güzeli bir evladımız daha hayata tutundu. Devletimizin tüm kurum ve kuruluşları tüm gücüyle omuz omuza mücadeleye devam ediyor." denildi. 

Öte yandan gün içerisinde Mehmetçiği karalamak için kara propaganda yüreten bazı kesimler, algı girişimleri ise ellerinde patladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Mehmetçik de deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmalarına yoğun katkı sağlıyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından Hatay, Malatya, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde arama kurtarma çalışmaları için Doğal Afet Kurtarma Taburları görevlendirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading