Yandex Metrica
SON DAKİKA
Asker, jandarma ve polis Şanlıurfa için seferber! Sel felaketinin izleri siliniyor

Asker, jandarma ve polis Şanlıurfa için seferber! Sel felaketinin izleri siliniyor

Şanlıurfa'daki sel felaketinin ardından 10 bin askeri personel ve bin 687 araç selin izlerini silerken bölgede hayatın normalleştirilmesi için çalışıyor.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardıdnan sel felaketi ile sarsılan Şanlıurfa'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 10 bin askeri personel bin 687 araç ile selin izlerini silmek için çalışıyor. 

Musa Mert Çetin kimdir? Musa Mert Çetin ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

EKİPLER GÜNLERDİR ÇALIŞIYOR

Şanlıurfa'da 14 Mart gecesi meydana gelen şiddetli yağmur ve selin ardından ana arterlerde su taşınları olurken cadde ve sokaklar göle döndü. Vatandaşlar sel sularına kapıldı. 3 bin 154 kişinin konut, iş yeri, araç ve muhtelif ev eşyalarının zarar gördüğü bildirildi. 

Sel felaketinin ardından Şanlıurfa'da 16 kişi hayatını kaybetti. 5 kişinin canına mâl olan Abide Köprüşü Kavşağı'nda ise ekipler günlerce çalıştı.

Bakan açıkladı: Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı! Haberi Görüntüle

ASKER, POLİS VE JANDARMA ŞANLIURFA İÇİN SEFERBER

Bölgede hasar tespit çalışmakları ile su tahliyesi ve çamur temizliği ise hâlâ devam ediyor. Jandarma, polis ve asker 10 bin personel ile çalışmaarı tüm hızıyula sürdürüyor. Evlerinde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için köprü kuran Mehmetçik, 8'inci günde ise kentte çamur temizliği yapıyor.

TikTok akımı ölüm saçıyor! Akımı deneyen çocuk zehirlenerek hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

10 BİN 687 ARAÇ SAHADA

Günlerdir sele kapılarak kaybolan vatandaşları bulmak için arama kurtarma çalışmalarına destek veren Mehmetçik, hayatın normale dönmesi için çlışmalara devam ediyor. TOMA'ların da kullanıldığı alışmalarda 10 bin personel 687 araç ile selin izlerini siliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading