Yandex Metrica
SON DAKİKA
Asiye Ateş'ten kahreden haber! Doktoru acı gerçeği açıkladı

Asiye Ateş'ten kahreden haber! Doktoru acı gerçeği açıkladı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ölümden dönen ve doku nakli yapılan Asiye Ateş'le ilgili 'Maalesef yüz felci var. Muhtemelen bu hafta içinde Asiye'ye yüz sinirleri için bir yama planlıyoruz.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:37

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'da doku nakli yapılan Asiye'nin durumu hakkında bilgi verdi. 

YRP'de seçime günler kala istifa depremi! İl ve ilçe teşkilatı... Haberi Görüntüle

'YÜZ SİNİRLERİNE YAMA YAPILACAK'

Prof. Dr. Özlenen Özkan, ''Maalesef yüz felcimiz var. Yüze giden birkaç sinir damarı var. O birkaç daldan bir kısmı hasarlanmış. Bu vesileyle beklediğimiz birkaç faktör vardı. Onları geride bıraktık. Muhtemelen bu hafta içinde Asiye'ye yüz sinirleri için bir yama planlıyoruz" dedi. Bunun küçük bir ameliyat olmadığını vurgulayan Prof. Dr. Özkan, ''Daha sonraki zamanlarda kulağını kullanabilmesi önemli bir şey. Görüntü olarak, yemek yerken de onu sıkıntıya sokar. Tabii ki çok küçük bir ameliyat değil" diye konuştu.

MEB ORTAK SINAV TARİHLERİ | Ortak sınavlar ne zaman başlayacak... Haberi Görüntüle

İYİLEŞMESİ NE KDAR SÜRECEK?

Asiye'nin iyileşmesinin 1 yılı bulacağını aktaran Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Sadece sinir ameliyatı değil, bekleyen başka ameliyatları da var. Sinir ameliyatı 5-6 ayı bulur ama sonraki süreçlerde saçlı derisini daha doğal bir görüntü elde etmek için uğraşacağız. Balon ameliyatı da birkaç ayı bulacak. İyileşmesi için 1 yıllık bir süreç bizi bekliyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading