Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aşılama hızlandı: İşte yeni gruplar...

Aşılama hızlandı: İşte yeni gruplar...

Aşılama programında süreç hızlandı. Aşı programına bugünden itibaren yeni sektörler eklendi. Gelecek pazartesi günü de 40 yaş grubuna aşılama başlayacak. İşte bugünden itibaren aşılanmaya başlayan yeni gruplar...

Gündem

23.01.2024, 17:33

Milyonlarca doz aşı Türkiye'ye geldi, aşılama programında süreç hızlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün akşam yeni meslek gruplarının programa dahil edildiğini duyurdu. Açıklamaya göre bugünden itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil edildi. 

AVUKAT, BERBER VE KUAFÖRLER DE DAHİL EDİLDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, daha sonra yağtığı açıklamada yeni grubun da müjdesini verdi. Avukat, berber ve kuaförlerin de aşılama programına dahil edildiğini de açıkladı. 

PAZARTESİ GÜNÜ 40 YAŞA AŞILAMA BAŞLIYOR

Bakan Koca önceki gün yaptığı açıklamada 40 ve 45 yaş grubunun aşı programına dahil edildiğini duyurmuştu. 45 yaş aşılaması bugün başlarken, 40 yaş grubu ise gelecek pazartesiden itibaren aşı yaptırabilecek.

AŞI SEFERBERLİĞİNDE SON DURUM: FİLM VE PRODÜKSÜYON EKİPLERİNE DE AŞILAMA BAŞLAUACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salı günü yaptığı açıklamada her gün yeni bir meslek ve yaş grubunun aşılama seferberliğine dahil edileceğini duyurmuştu.

Bakan Koca salı günkü açıklamasında müzisyenlerin, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin çarşamba itibarıyla aşı olmaya başlayacağını belirtmişti.

Sonraki mesajında da öğretim üyeleri ve üniversite personelinin yine çarşambadan itibaren aşı yaptırabileceğini duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading